0 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından
belki linçliceksiniz bile ama instagramda irlandalıanne takip edin ve vaktiniz varsa azıcık paylasacagım yazıyı okur musunuz

https://mobile.twitter.com/halledilir31/status/1282444616038572038

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Farz et kotuledik babanin sitesi mi ki . Ben olabilesi ihtimal herşeye inanırım . Bence gayet de yaparlar yapıyorlar dir da... 
(242 puan) tarafından
savunduğumdan değil olma ihtimali düşükse diye düşünüyorum yargılamaya gerek yok babanın sitesi mi felan fikrini söyleyip cıkabilirsin
tarafından
Zaten fikrimi söyledim ve çıktım . Olur olur bu devirde herşey olur herşeye inanirim
-Reklam-
+1 oy
(2,364 puan) tarafından
O yuzden bir hastane çıkışı 38 bin lira ama farkli sitede 250 lira civari 
(2,364 puan) tarafından
Herkes herşeyi yapar ben inaniyorum valla iyi sapiklar browseri kullanirlar bunlar oralara gücü yetmeyen sapiklardir su elimizdeki telefonun icerisinde hersey bulunuyor
(242 puan) tarafından
inşallah açıklama yapılıp bu durum son bulunur yoksa alışverişi kesicem yani sipariş etmeyi düşünmüyorum
(2,364 puan) tarafından
Umarim son bulur ama gider baska bir mecra açar o kadar basit yani ellerinden gelir herşey
(1,690 puan) tarafından
Yapılabilir tabii ki niye mantıksız olsun?? Wayfair olayının tom hanks’e kadar dayandığı söyleniyor. Bu işin içinde gerçekten büyük kişiler ve firmalar var. Bunlardan biri trendyol olamaz diye bir şey yok. Yaşadığımız dünyada her şey mümkün. Ben doğru olma ihtimalini çok çok yüksek görüyorum..
(669 puan) tarafından
Trendyolu ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde orası sadece aracı bi firma ne sattıklarından haberleri olmaz yetkili kişilerin murat soydanın açıklamasını okuyun. Adam bizim sorumluluğumuzda değil diyor fahiş fiyatlar isteyen istediği ürünü istediği fiyata satar diyor pahalı ürünlerinde kaldırılma sebebi geri bildirimmiş spam yediği için kalkmış otomatik her şey olabilir bence inanın amerikada oldukça yaygın bu
+1 oy
tarafından
Şimdi anlamadığım Trendyol u aklamaya mi çalışıyoruz yoksa wayfair olayını olağan bise gibi göstermeye mi çalışıyoruz..? Ben hiç bir firmayı kötülemiyorum ama insanlar biraz gözünü açsın araştırsın gözü kapalı koyun gibi yaşayıp ölmeyelim 
(242 puan) tarafından
ne trendyolu aklamaya calısıyoruz nede wayfair olayını normal görüyoruz sadece şöyle düşünüyorum olma ihtimalini düşük görüyorum çünkü o kadar reklamı yapılan bir firmanın kalkıpta bu işe girişceğini sanmıyorum yoksa öyle birşey varsa zaten Türkiye ayağa kalkar
tarafından
Merak etmeyin Türkiye dahil ınsanların çoğu uyuyor. Dün gece 1500 tl ye satılan küçücük bir hikaye kitabını şuanda kaldırmışlar üstelik tek bir açıklama bile yok sadece Trendyol değil elbet seneler evvel amerika başkanı barak obama milyon dolara pizza almış ve bu gazetelere bile çıkmıştı sizce bir pizza o kadar eder mi.?? Malesef aklımız almasa da çok pis şeyler dönüyor görselleri isterseniz birazdan eklerim. Trendyol da halı diye baktiginiz görselde çocukların beden tablosu çıkıyor. Şimdi sorarım halı ile beden tablosunun ne alakası var.? Hepsini geçtim bir kucuk oyuncak parçası nasıl 24 bin olabilir. ? Isteyen istediğine inansin elbet ama hiçbirşey eskisi kadar masum değil
+1 oy
(1,827 puan) tarafından
Adamlar halı koymus acıklamarında kız erkek yas aralıgı boy gogus bel ölcüleri var yas aralıgıyla daha ne olsun bagırsınlar mı
(3,278 puan) tarafından
kesinlikle apacik hersey ortada
0 oy
(45,021 puan) tarafından

51 kisi bakiyo ama 1 kisi bile cevap  vermiyo:angel:

(242 puan) tarafından
çünkü gıybet yapsaydım bakılabilirdi asla bunuda linçlemiyor insanlar derdini paylasamadıgı için buraya yazıyor fikir almak için ama bu kısım hakikaten öyle
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kuzum tiwitterde hangi yazı linke girince birsürü yazı çıkıyor   ve linçlenecek durum yok  gbi bilemedim
(242 puan) tarafından
en üstteki yazıya tıklayabilirsin nickini sıvazlayan bandı diye adı vardı canım
0 oy
(18,483 puan) tarafından
Kafam kadar bozuldu ki bu konu yüzünden linkini attigin yazının hepsini okudum ama bir şey anlamadım. 
(242 puan) tarafından
yani kısacası trendyol gibi bir sayfada bunun olma ihtimalinin çok düşük olasılığını anlatıyor yani başta bende çok düşündüm olabilir diyerekten çünkğ bende alışveriş ediyorum ve bir daha almayacagım demeye basladım fakat bu işlerin bu kadar kolay olabilceğini düşünmüyorum adamın anlattıgı zatwn bu tür sayflarında var oldugunu anlatıyor fakat trendyol n11 gittigidyor gibi sitelere düşmesi çok düşüktür
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ben ordan bebek yataga aldim tam çin polan malı ama ok yani.. fena deyil:)
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Okudum.. Bilmiyorum of.. Kafam allak bullak oldu gerçekten :(

(242 puan) tarafından
aynen öyle..
0 oy
(453 puan) tarafından
Neymiş ki canım o konu nğ
(2,540 puan) tarafından
Internette hali mobilya vs gibi ürünleri fahiş fiyatlara satıyorlar ve alırken bazılarında çocuk beden tablosu var ve üstelerinde kayıp çocukların isimleri yaziyor yani gizliden gizliye çocuk satıyorlar ... ıddia bu
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Bu tür olağan üstü görülen olayları araştıran araştırmacı yazarlar var programlara katılıp anlatıyorlar ama çoğu bize hayal dunyasindami yasiyonuz siz ne içiyorsanız bizede verin diye dalga geciyolar bizle diyolar  keşke biraz araştırsalar diye açıklama yapıyolar herşey artık iste bukadar kolay ne yazik ki :(

0 oy
(3,615 puan) tarafından
Cozemedim olayi valla
(2,540 puan) tarafından
Internette hali mobilya vs gibi ürünleri fahiş fiyatlara satıyorlar ve alırken bazılarında çocuk beden tablosu var ve üstelerinde kayıp çocukların isimleri yaziyor yani gizliden gizliye çocuk satıyorlar ... ıddia bu
0 oy
(588 puan) tarafından
Ya ben anlamadim yani noluyo ki
(2,540 puan) tarafından
(588 puan) tarafından
Yok kiz yalandır heralde ya
0 oy
tarafından
Pardon da neden savunuyor sunuz. Bazı seyleri aslında önceden anlamak lazimken anlamıyoruz maalesef ayakta uyuyoruz. Ortaya çıkınca yaa böyle bişe yapmazlar bence diyoruz. Uyumaya devam etmek mi buu. Bence hiç savunmayı derim savunacak biseleri yok çünkü...
(242 puan) tarafından
savunuyorum demiyorum zaten olma ihtimali düşükse diyorum yoksa olanları tabikide kabul etmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 490 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❣34❣AyShE❣34❣ (1,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 524 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 604 göst.