+1 oy
1,038 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben degilim

Yani soyle evi duzeltmede evet iyiyim duzeni guzel kurarim temizligide istedigimde guzel yaparim  ama cabuk bozarim :D

Mutfakda hic degilim el işinde degilim yaniii demekki degilim :D sizleeeer ???? 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takıntılı derecede temizliği severim mutfakta da yemek hamurişi yapamayacagim yoktur elişinde de tığ şiş hiç farketmez kafama koyduğum örneği yaparım ama canim isterse, istemezse hiç birseye elimi sürmem:))
tarafından
Beceriklisin ozaman :)
-Reklam-
0 oy
(5,698 puan) tarafından
Ev işlerinde mecbur oldukça yaparım ama mutfakta aşırı aşırı beceriksiz ve isteksizim.
tarafından
Üsengecsin :)
(5,698 puan) tarafından
Kesinlikle öyle valla :D
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Bi insan ne kadar beceriksiz olabirse o kadar beceriksizim yaa usandm bu halimden
tarafından
Neden kiiii
(1,304 puan) tarafından
Bilmem canm allah vergisi :)))
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Evim surekli düzenlidir  çocuklarım istedikleri yerde özgür oynamak için asla kısıtlama yok ama 7 yaşında ki ve 1 bucuk yaşında ki kuzularım mutlaka oyuncaklarını toplarlar 

Çalışıyorum bugün pikniğe gittik 9 da eve geldik eşim çocukları yıkadı küçüğü eşim uyuttu büyüğünü ben görürdüm yatağa 10 da uyudular. Evi dün süpürüp silmiştim  çocuklar uyuduktan sonra yarının 2 tencere yemeğini yaptim çamaşır 2 makina yıkandı astım salonu topladım ütü yaptim banyo yaptim banyoyu çamaşır suladım havluları degistirdim derken 2 oldu saat uyumaya niyet ettim :) 
(5,935 puan) tarafından
Mutfaktada yapmadigim birşey yoktur şükür
(7,933 puan) tarafından
Okurken yoruldum:D
tarafından
Helal olsunnnnn :D
(5,935 puan) tarafından
Sagolun kızlar:) şimdi de kahvaltı yapıyorum eşim ile evden çıkacağız 6.45 te iş 8 de başlıyor. Servislerimiz 06.45 te geliyor .
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Elimden geldiğimde evet yerine göre temizlik yemek tamir el işi örgü dikiş nakış 
tarafından
Elinize saglik :)
0 oy
tarafından

El işiyle aram yok, boş iş bana gore. Ama temizlik konusunda çok titizimdir. Mutfakta çalışırken bile herşey derli toplu çok düzenli çalışırım. Yemek konusunda çok çok iyiyimdir. Pasta tatlı da her türlüsünü yaparım. Almanyada pastanede çalışmıştım patronum sağolsun çok şeyler kattı bana o konuda :happy: hatta oradayken ailede kimin doğumgünü olsa bana gelirlerdi pasta yapmam için. Eşime değişik yemekler tatlılar yaparak şaşırtmayı severim 

tarafından
Ne guzel ben bilmiyorum past borsk yPmayi :)
tarafından
Aslında youtube dan faydalanabilirsiniz,  bir sürü tarif var orda. Pasta konusunda şeker hamuru süsleme tekniğini ordan öğrendim ben mesela ;)
0 oy
tarafından
Yani övmek gbi değil ama becerikliyimdir. Hergün iki çocuğa rağmen biri kucakta biri ergen evi siler süpürürüm uykusunda hemen yemek yaparım çamaşır asarım  temasları yıkarım ki 40 dk zor uyuyor ha bir de kedimiz var onun temizliği hergün kesin bir tatlı ama yine enerjik olurum 75 kg ile doğum yapan Ben 3 aylık oldu bebeğim 59 kiloya indim bile. Koştur dudu koştur. 
tarafından
Helal olsun Allah kolaylik versin
0 oy
(437 puan) tarafından

Eşim anneme,misafir geldiğinde 4 4 lük masa kuruyor diye beni anlatır hep yani iyiyim o konuda :)

Temizlikte ben yaparım ama çocuklar dağıtırlar o zaman krize girerim bari sizde yardjm edin derim en azından kendi odalarını topluyorlar şimdi bebekte olunca zor oluyor çünkü 

El işi konusunda fırsat olmuyor onla uğraşmaya :D

tarafından
Esinin seni ovmesi cik guzel maslalah :)
0 oy
(18,461 puan) tarafından
Aynen bende güzel temizlik yapar güzel düzenlerim ama hemen dağılır. Ama mutfakta becerikliyim 
0 oy
tarafından
Dağılan yeri aynı anda toplarım dağınık kalırsa sinirlerim bozulur 

Mutfakta iş yaparken bir yandan temizler bir yandan yaparım işim bittiğinde hiç dağılmamış gibi olur

Evde bir yer dağınık döküntülü olunca sinir olurum canım sıkılır eşime söylene söylene ya toplatırım yada toplarım 

Yapacağım işleri sıraya  koyarım ona göre yol izlerim karışmaz ve uzun süre derli toplu kalır 
0 oy
tarafından
Becerikli oldugumu düşünüyorum. Kazak örerim,lif yaparim,igne oyasi yaparım,  

Ev işinide temiz yaparım bir de elim hızlıdır.

Mutfakta olmaya bayılırım surekli yeni şeyler denerim hayatta sıkılmam mutfaktan.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,633 soru

24,061,473 cevap

330,160 kullanıcı

...