0 oy
1,026 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,302 puan) tarafından
Ya bugün gttm kizima penye tişört şort falan aldm. Kızımın yktu  biraz birikim.yaptim durumum biraz iyi dglde kendimi ayarldm kizima.gttm alışveriş yaptm kıyafet aldm  gorumcem az önce.geldi kaynanmda kalyo.ewide bizim bı arka sokakta dedi iste oglumun.kiyafeti ıslandı bna werirmsn.bnde kizimn kullandklarindan.verdm o olmaz su olmaz dedi de dedi sonra  bnm yeni aldıklarima dokundu heh bunlar.olur dedi bnde dedm onalri bugün aldm bunlar yatmak için dgl kizima.gezmeye falan gttmi giydircem dedi nolcak dedi aksma yatsın diye giydircem.sabah wririm.dedi olmaz.dedim trip atti.gtti umrumda dgl bn kizima aldim daha hiç giyridrmedim bn gezme için aldım o ise oğlu rahat uyusun diye giydircekti gitsin ewidnen alsn ewi okdar uzak dgl wermemkte iyi ettm.diymi.

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallaha tebrık ettım ben bsey dıyemezdım uzuntumdenfe kahrolurdum ama sen ne guzel etmıssın agzına saglık ıyı kı vermemıssın. Yatırmaya kıyafet begebdıremıyon hanımefendıye. Icımın yagları erıdı. 
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Ben kimsenin yeni aldığı şeyi giydirmem al giydir derse bile bence dogru yapmışsın
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Yikanmadan nasil gyidircekmis allah askina yaam iyi yapmissin verme tabii
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Yaz gününde ıslansa nolacak , evi yakınmış evine gitsin çocuğunun üstü ıslandıysa...
0 oy
(680 puan) tarafından
Cok iyi yapmışsın madem uyumak İcin giydirecek diğerlerinden giydirseydi nasıl kıyıp yeğenin yeni aldığı gitmediği kıyafeti giydirmek için istiyor
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım keşke verseydin bi kerede eskimezdi. Ve herzaman elin gönlün açık olmalı ki Allah daha çok versin. Hiçbir çocuğun birbirinden farkı yok hepsi masum melek ve hepsi en güzel şeyleri hak ediyor.. Bu benim çocuğum o senin çocuğun diye diye bu kadar merhametsiz olduk ne yazıkki yanlış anlama bunu genel anlamda söylüyorum inan doğum yaptım kızıma gelen kıyafetlerin yarısını köydeki çocuklara gönderdim ihtiyacı olana verdim hiçbirşeyde kaybetmedim Allah bana daha çok verdi ❤️ Tamam zorlukla almış olabilirsin ama ödünç vermekten bişey olmaz yinede sen bilirsin.
(1,302 puan) tarafından
Cnm.bnm eğer.bn uyumak için pijama alsaydim veriridm ama gezmelkti aldklarm blyorm ki verseydim.geri gelmezdi
0 oy
tarafından
Iyi yapmışsın senin evladın giymemis daha hayrdr yani madem anasinda  kalıyor getrsn yanında senin aldıklarına göz dikiyor bide ya gıcık şey 
0 oy
(539 puan) tarafından
Birde kıyafeti daha evladın giymemiş etmemiş. Vermemekte haklısın tabi ki. Giyse falan özencini alsa neyse yani. 
0 oy
(170 puan) tarafından
Aslında verebilirdiniz bi gece yatmaktan bise olmazdi ama gorumcenizin tavrı insanı gıcık edercesine resmen. Vereceği varsa bile vermez insan.
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bi de ayrıntı bugün almışsın daha yıkanmadan çocuğuna mı giydirecekmiş. Ben kendime bile ne aldıysam önce yıkayıp sonra giyiyorum. Çocuğuna nasil içine sinecekmiş yıkanmadan giydirmek. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 846 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde OzlemY44 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
11 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 476 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 474 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,138 soru

24,082,451 cevap

331,275 kullanıcı

...