0 oy
943 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar benım Bı kızım var 9 aylık sonrasında duzenlı Bı korunma yontemımız yoktu cok affedersiniz geri cekılme yontemıyle hamıle kaldım tekrardan mayısın 8 ı son adet tarihim 21 mayıstan sonrada ılıskı oluyordu benım hamıle oldugumu duyunca cok sasırdı nasıl olur soyle boyle ben kendimden eminim tovbe yarrabbım sanki supe duyar gbı neyse simdide dogsun cocugun dogma gunune gore hesaplıycam felan diyor allahın manyagı morelım bozuldu durduk yere :((

Sonrasında morelım bozuldu bende agladım sen sızofrensın git sen kendine dna yaptır ne *** oldugunuz bellı degil dedım 

24 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rahatsız mı senin kocan o ne biçim laf

(221 puan) tarafından
Rahatsız yanı yoksa niye oyle soylesın
-Reklam-
0 oy
(597 puan) tarafından
Benim esimde aynisini yapti. Geri cekilmedigi tek bir posision vardi ondada birgun 2 3 dakika uzandim (normalde direk kalkardim iyice yikardim ozel bolgemi tutmasin diye). Bana dedigi suydu Allahdan gordum dizlerini bukup uzandigini dedi. Aldirmak bile istedi... Neler atlattim ve daha nelerle ugrasiom ama Allah buyuk... Biz kendimizden emiiz bacim itler urusun birak. Elbet akillanirlar. Sukur diyim simdi simdi ufacik seye bile kiyamet ooario ama cocugu kabullendi
(221 puan) tarafından
Nee soyledı canim bu ben eminim geri cekıldım soyle boyle ıste iftira atıyor
(597 puan) tarafından
Yaduaun benimki oyle uzandigimi gormese benimkide oyle auohe etti bir an pislik. Eski esimi yillardir gormuyom (2yili gecti en son goreli) dusun o bile dondu kac aylik hamile benden ola bilir demis (daha o sira.ben bile hamile oldumu bilmiodum) aylar once kuzenime o bile iftira atio demekki esim duysa inanir. Bazen diom akillisi beni bulmazmi...  Rabbim bilio ya, bizim alnimiz dik Elhamdulillah
(221 puan) tarafından
Allah sorsun hakkımı Baska bısey demiyorum diyemiyorum
(597 puan) tarafından
Aynisini bende diom... Hakkimk helal etmek suan icimden gelmio, haram etmekde ne haddime peygamberimiz bile dusmanin hakkini helal etmis, Rabbime biraktim o sorsun hakkimi...
0 oy
tarafından
Yuh bunlari söylerken utanmadımı
(221 puan) tarafından
Yok bide ben hasta ruhlu oldum ustune
0 oy
tarafından
O ne öyle ya neyi hesaplicakmise, geç döllenme olabilir ya da erken doğum bile olablr.bu kadar şüphesi varsa DNA testi yaptirsin hadsizlik yani.. hamile kadına söylenecek şey mi bu
(221 puan) tarafından
Ama normal suan canım dogumdan sonra adetim uzun suruyordu nerden baksan 10 gun surmustur sonrada yumurtlama felan normal yani ılıskı zamanlarında hamıle kalmam
tarafından
Doğrudur canm ama doktorlar ilişki gününden değil son adetin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar eşin bunu biliyor mu? Biz o tarihte yapmadık demesin sonra.. yani şöyle soyliym ben 1 ocakta adet oldum 10 . Gün ilişki yaşadık diyelim , 1ocakta bebek oluşmaya başlamış gibi soylicek size. Erkekler bunları pek bilmez nolur nolmaz, öyle gün hesabı yapacaksa bilmesi lazm
(221 puan) tarafından
Soyluyorum canim basta soyledım daha dogrusu son adet gunune gore hesaplanıyor senın ne zaman ılıskıye gırdıgıne bakılmıyor alakası yok dedım o zaman ilk sokuna verdim soyledıklerını bugunde dogunca hesaplıycam demesi cok agrıma gıttı sonra dıyorkı ilk suphelendım arastırdım bu yontem korunma yontemı degılmıs olabilirmıs cocuk felan dedi bende hasta ruhlu oldugunu soyledım oda dıyorkı senin hamılelık psıkolojın felan tovbe Tovbe ben suclu oldum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 627 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Papatyaam (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 654 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,532 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,002 soru

24,147,931 cevap

334,743 kullanıcı

...