0 oy
1,040 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından

Hem onun temizliği hem kendim temizliğin ütü çamaşır yemek33 haftalık da hamileyim yapıyorum  ama bugünde ALLAH razı olsun demedi sizinde varmı böyle kaynanlariniz:ermm:

35 Cevaplar

0 oy
(18,441 puan) tarafından
3 yıllık evliyim toplasan evini 3 4 kere süpürmüşümdür. Bulaşık da yemekte oraya gittiysem ben yıkarım başka da bişey yapmam. Hiç alıştırmadım kendimi ona i
-Reklam-
0 oy
(6,313 puan) tarafından
Vala hiç yapmadgm için:)))) sadece arada bi bulaşk yıkasam onlara gdence bşkada bşey yapmıyoum misafır gbı gdyorum
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Yapma bacim. Otur kendi isini yap. Kiymet bilir belki o zaman. Ayni evdemisiniz bilmiyorum ama oyleysede, anne karnim burnumda bana yardim edecegine hala bana is yaptiriyorsun diye sitem et 
(211 puan) tarafından
Eşimi üzmek istemiyorum vala bı gece hastane kaldım geldim odama geçtim kalk dedi bubsaate kadar yatirilirmi dedi kalktım ALLAH yardımcımız olsun bacım
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Valla kaynanamı memnun etmek için uğraşmam pasta börek yapar götürürdüm çöpe döktüğü nü gördüm daha da hiç.vişeyine elimi sürmem kendi yapsın
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla annemden çok memnunum Allah razı olsun 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Ben varım ev üstündeyim herşeyi yapıyorum yıne de yaranamıyorum kadına kuzu yapma sende o halde nasıl yapıyorsun insaf vicdan yok mu onda 
(211 puan) tarafından
Nerde canım bı kızı var ben sezeryan doğum yapmis ben temizlik yapardım herşeyi yapardım diyor yarın öbür gün doğum yapsam ne yapacam diye kara kara düşünüyorum
(4,756 puan) tarafından
Yapma canım hiç bir şey yapma
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ben kendimden memnunum tirnagim taşa degmesin Allah bana sağlık versin. Gerisi memnun olmasada olur sıkıntı değil :D
0 oy
(442 puan) tarafından
Biz de alt üst valla hep öyleydim sağolsun dua eder ama işte bende elimi çektim biraz 
0 oy
(542 puan) tarafından
Ben warım napsam memnun olmuyor trip atıyor
0 oy
(738 puan) tarafından
Kaynananın utusunu yemeğini temizliğini neden ben yapiyormusum ki evimiz yolumuz ayrı benimki de benden bunu bekliyordu yapmadım hele hamileyken hiç yapmam zaten konuşmuyoruz şuanda da 
0 oy
(47 puan) tarafından
Aman ya Allah görüyor ne diyimki bazen yapmacık şeyler yapıyor söylüyor ama ne yapsam yaranamam illaki bir kusur vardir 
0 oy
(747 puan) tarafından
İsleri kayinpeder yapar bana hic bise yaptirmazlar adam bekarken alismis kaynanamada yaptirmaz  biz otururuz o ben yaparim der mutfaga sokturmaz 
0 oy
tarafından
Kimseyi memnun etmek için veya yaranmak için hiç birşey yapmam egerki eşim rica edip yapar mısın derse yaparım Allah razı olsun dense yeter bana
0 oy
(3,103 puan) tarafından
2 senelik evliyim daha bir gün süpürgesini yapmadım. Alt katımda oturuyor. Bi kere gorumcemle balkon camlarını sildik. Teşekkür ede ede bi hâl oldu. Sağolsun iş beklemez bizden. 
0 oy
(207 puan) tarafından
Canım bırak allah razı olsunu dedikodumu yapmasın eşimi doldurmasından başıma taç ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 562 göst.
0 oy
26 cevap 1,152 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emirinannesi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 475 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,792 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...