0 oy
1,645 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gunaydın annıslrrEliniz de bir miktar para var kızlar yatırım yapmak ıcın altına mı cevırırsınız yoksa kendi altınlarınızı da ustune ekleyip arabayı mı sıfırlarsınız ıyı bir modele ev gıbı dusunce olursa ufak bir mebla da olsa kredi cekmemız gerekecek fikirlerinizi bekliyorum 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından

Annemler 24 milyara araba almıştık şimdi satacaz 50-60 milyar piyasa fiyatı

Altın yapsaydık Bayaa uçardı ama biz kullanıyorduk :) 
tarafından
Arabalar suan uctu canım valla kısın aldık bizde sımdı delı kar ediliyor ama lazım bize de :)
tarafından
Aynen öyle lazım olunca yapacak bişey yok. Ama benm çok param olsa iyi bi yerden arsa alırım müteahhite veririm daireler olur dükkan olur arsası olan kazanıyor  yada altın yaparım durur öyle. Artınca güzel artıyor
tarafından
O kadar fazla yok canim az daha birikim yapmamız lazım
tarafından
Anladım canım o zaman altın alın en mantıklısı :) hiç bir zaman zarar etmiyor
tarafından
Kesinlikle canim valla haklısın altın altındır :)
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canım altına yatır bide eğer ev mı arabamı dersen bence arabadan önce ev daha iyi olur yani arabanız varsa yenilemeyi düşünüyosaniz o kalsin eve yönelin ama tabi birikim yapın önce çünkü faizler çok yüksek 
tarafından
Bize faizler dusuk canım ev de var araba da vae sukur ama araba suan cok ucuk en iyisi altın enn azından zararı yok ileri de duruma gore eve yatırılır
(9,610 puan) tarafından
Varsa çok şükür canım Allah daha da çok versin inşallah..Aynen arabalarda baya uçuk ya felaket fiyatları var dediğin gibi en iyisi altın en azından zararı yok
tarafından
Sagol canım cumlemıze ınsallah Allah razı olsun
(9,610 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım benim
tarafından
❣️❣️❣️❣️❣️
0 oy
tarafından
Arabanın yatırımı olmaz canm ya kullanıyosun  eskiyo parçası bozuluyo masraf

Ama altın öyle değil dursada bişey kaybetmiyor  değerleniyo sonra yine altın yükselince satsan araba alırsın kar etmiş olursun hem 
tarafından
Dedıgın cok dıgru canım en mantıklısı bu
0 oy
tarafından

Baakk buse teyzosu minik asel e  :D

tarafından
Allahım yerim onu ben mini mini minnacık fıstıggım maasallah subhanallah sana Allah kat kat saglık guc versin aceleci kusum benım kokla yerime kuzum ah keske koklayabıksem ıcım eridi ////
tarafından
Sagol guzel teyzosu operim :))
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(359 puan) tarafından
Elinde ki paranın miktarına bağlı canım benim de var biraz birazı vadede biraz i altında yani eşim de arabalara çok meraklı ama ben elimizde ki nakiti arabaya vermek istemiyorum çünkü çalışmıyorum au an bi şey olsa vade bozdurulur ama tak diye araba satılmaz yabi ev icinse  çalışmaya başlamam gerek işte 
tarafından
Kesinlikle canim ama araba hastası bunlar illa bir gun sıfırlıfak biliyorum
(359 puan) tarafından
Benim eşim de öyle adam hobi olarak araba bakıyor sürekli 7/24 sahibinden.com a bakıyor galeri geziyor 4×4 alacak ben de diyorum arabamız yetiyor çalışmaya başlayınca ev alaçam ben de şükür var evimiz ama kaynanama en uzak yerden alcam 5 yıldır sıkıldım yakın iturmaktan
tarafından
Ne kadar uzak o kadar iyi canim valla huzur var kesinlikle haklısın
(359 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bi de bizim memleketler de yakın yani annemlere gidiyorum onlarda geliyor yok gelmedin  yok gitmedin yok burda biye kalmiyon her yaz burnumdan geliyor  eşim de dahil yani
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Önce ihtiyacım olana bakarım ciddi bir ihtiyaç durumu yok ise hesap açar birikime devam ederim :D

Arsa da mantıklı

tarafından
Arsa bana da mantıklı geldi canım
(12,521 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
tarafından
Amin canim cunlemızın ınsallah ❣️
0 oy
tarafından
Altın yaptır canım daha karlı 
tarafından
Arsa veya alrın5suan fikrim canım ama arastırmak lazım arsa durumlarını borca girmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Valla ben elime geçenle çeyrek alıyorum 
tarafından
Ceyrek karlı canım
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Altın yap bence biz öyle yapıyoruz altın giderek katılıyor canım

tarafından
Altın yapmak en iyisi suan canım bence dr
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Evin yok ise kredilerde düşmüşken ben olsam ev alırım. Araba hep cepten yiyiyor. Vergisi kaskosu benzini sigortası derken bir sürü para gidiyor. 
tarafından
Evim var canim arabamız da var sıfırlamak ıcın dusundum ama bu sefer vergisi yukselıyor altına cevırcem en iyisi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 671 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 561 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde 111111122 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 519 göst.
26 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 624 göst.