0 oy
528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar yaren 7 aylık oldu ama desteksiz oturamiyor 2 saniye bile oturamiyor hemen düsüyor emeklemiyor sandece dönüyor normalmi acaba 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yavrum emekleme için vakit var daha ama oturmadığı için bu doktora götür bence
tarafından
Normal demekki kuzum 10aylikken oturmuş bak arkadaşınki..
Allah'ın izniyle
tarafından
Bakalim benim kiz napacak .d
tarafından
Aynen canım bekle ver gör yani kendi halinde bırakma sen alistiracaksin yavaş yavaş dikkatli bı sekilde
(1,848 puan) tarafından
Benim kızım da 10 aylikken oturdu bende supheye düşmeye baslamistim. Simdi iki dakika yat diyorum gene yatmiyor :D
tarafından
Bende keske cabucak dogsa derdim dogdu cabuk buyuse derdim buyudu simdi tekrar karnima gorse diyorum :D
-Reklam-
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Benim kizim da henüz emeklemiyor saga sola ve kendi etrafinda dönüyor ama oturabiliyor. Belki daha vakti vardir
tarafından
Kac aylik canim
(4,724 puan) tarafından
7 aylik  canım
tarafından
Masallah biz daha girmedik 7 nci aya 1 ayda erken dogdu bilemiyorum ya
(4,724 puan) tarafından
Onunda etkisi olabilir icine sinmiyorsa doktora götür ama her bebek farklı. 7 aylık emekleyen de var ama daha bizimkiler de tık yok baksana ☺ telaşlandırma kendini zamanı vardır elbet
tarafından
İslerine gelmiyor
0 oy
tarafından
Doktorlar oturmak için 9 aya kadar bekliyorlar genelde. Zaten o kendi kendine dengesini bulacaktır ben de çok takıyordum evham yapmışım dedim. Çok geniş olmayan onun vücudunu tutan sepet tarzı şeylere oturabilirsin, mama sandalyeside iyi bir destekleyici.
tarafından
Mama sandalyesi var destek minderide adim fakat hep one egliyor dusuyor
tarafından
İçin rahat değilse bir nöroloji uzmanına danışabilirsin ya da ilk pediatriye gidip durumu anlatıp o da yönlendirebilir
tarafından
Kuzum simdi arkadaslar normal oldugunu 10 ayina kadar normal oldugunu soyledi su zamanda hastaneye gitmk istemiyorum zaten doktorlarda kizyor acil olmadikca velmeyin diye
0 oy
tarafından
Canım benim kızım 8 aylık hala oturamıyor ve destekli bile en fazla 30 saniye oturur doktor bişey Olmaz 9 aya kadar oturamaz bazı bebekler dedi 
tarafından
Normal o zaman canim :)
tarafından
Aynen canım normal korkma inşallah zamanı gelince otururlarda yürürlerde
tarafından
İnsallah canim benim
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Her bebek bir degilki bu kadar endise etme

tarafından
Senin profildeki bebekte çok tatlı :) :D
tarafından
Bebegimi biriyle kiyaslamadjm ki normslmi acaba diye sordum :D ne zaman emekleniyor oturuluyor bilmiyorum cevremdede gormedim
(30,110 puan) tarafından
He o benim bebikim.

Hatun .
Zamani var demekki :)
tarafından
Çok tatlı bebikin var :))
(30,110 puan) tarafından
Tissiikuler
0 oy
tarafından
8 aylık ikiz yeğenlerim var şimdi şimdi tam oturuyorlar  yürümeye başladılar düşe kalka tutuma tutunca 
tarafından
Anaaaam masallah onlaara
tarafından
Sağolasın :D
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim benim kizim 9 aylk kontrole gittigimizde tam oturamıyordu doktor bakti oturamiyor daha tam dedi ama sorun değil di yani bise demedi. 10.aydan sonra tam oturmaya basladi. Emeklemeye gelincede tam 12 ay bitti 13 e girdik surunmeye basladi daha ozamana kadar hic emeklemedi.surunmemisti done done gidiyordu. Yani sorun degil daha erken. Korkma doktorluk bise yok bence 
tarafından
Cok sagol cabim icimi rahatlattin o zaman benim zamanim var daha
(7,483 puan) tarafından
Ne demek canim. Ayn3n size cok var hemde.:)) disi falan cikmadiysadq telaslanma bizimki 12.ay btiminde ilk disini cikardi :)
tarafından
4 aylikken cikardi benim kiz simdi altan iki tane tavsan dislerimiz var
0 oy
(135 puan) tarafından
Canım benim kızım 11 aylik neredeyse 1 yaşına girecek halen emeklemiyo surunuyo 
tarafından
Aa oylemi o zaman normal canim benim
0 oy
(128 puan) tarafından
Canim gunde 5 dkk altina döşek  etrafina da yastik koy bir hafta sonra 10 dkk yap .boyle yaptim oglum bir haftada oturdu 
tarafından
Canim hergun oyle yapiyorum destek minderi var 4 ayliktan berk destekli oturuyorum ama  en fazla 5 saniye tek basina duruyor
(128 puan) tarafından
Birşeyler  ver eline canim ona uzansin devam et sen oturt.cok sukur 8 ayina 4 gun kala emekledi .11 aylik yürüdü  tek sorunumuz yeni diş cikrtyr şuan 20 aylik
tarafından
Aaa o kadar gecmi cikardi disini bnm yaren 4 aylikken cikarmisti ama gec cikaranlar daha saglikli oluyormus dis konusunda
0 oy
(18,496 puan) tarafından
Erkendir canim benim kizimda 6 bucuk aylikken destekli oturmaya yeni yeni başlamıştı 2 aya kadar arkasina etrafına yastık koyardım. 8 aylik gibi sürünmeye başladı 10 aylikken emeklemeye başladı 
tarafından
Tamam canim daha zamnimiz var o zaman bizimde benim kizda geri geri gidiyor elliyle ve gobeyle ellerini kullanmiyor
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Çok normal canım sen etrafına minder yastık bı şeyler köy ve yanından ayrilma 1 aya kadar desteksiz oturur inşaallah
tarafından
İnsallah canim bnim
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Benimkiler 7 aylıkken oturdular canım bebekler farklı olabiliyor

Suan kücüğüm 9.5 aylık birkaç haftadır dönüyor :D Emekleme yoktu iki gündür geri geri gidiyor ya da daire çiziyor :)
 Her bebek özel ❤️

tarafından
Benim kizimda oyle geri geri gidiyor
(12,521 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(11,248 puan) tarafından
7 aylıkken ben bilerek.kendim oturmadım cnm 8 aylıkken falan oturttum doktor öyle dedi çünkü 
tarafından
Ya oylemi o zaman bn acele etmeyim
0 oy
tarafından
Kontrol ettirmekte fayda var
tarafından
10 ayina kadar normalmis
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim oglumda hep donuyodu ilk basta donuyolar sonra emekliyolar canim korkma
tarafından
Emeklemimiz yakın o zaman