Bakıyorum postlar da hep genelde aseren girmesin yaziyor bende 3 aylık hamileyim ama yine de giriyorum hepsine hic te canım çekmiyor
Sizde giriyor musunuz yoksa girmiyor mu ? Boşuna mi yazılıyor acaba aseren girmesin diye merak ettim :D
Ben hamileyim ve hepsine giriyorum girme yazınca daha heyecanlı oluyorum
Giriyorum ama bu zamana kadar hic birsey aşermedim nedense
Aseren girmesin yazısını görünce direk dalıyorum
Bende hep giriyorum meraktan insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş yani aşermiyirum ama canım belki çekebçekebiliyor ( meyve ve yaş pasta ) onun dışında canım çekmez
Bnde hep girerdim hamileyken hc çekmedi canm aseren girmesin deyince daha ilgi çekici oluyo:)
Özellikle o postlara giriyorum
Yapacağım bir şey ise bende yapayım diye
Ben girmiyorum cnku canimin ne zmaan ne cekecegi belli.olmaz benim
Bekarkende hamile olmadan da sanki aserir gibi her aklima geleni yemem lazimdi, bugun olmasa da mutlaka bi hafta iicnde yemem gerekirdi yani oyle bihuyum vardi )) esim cok korkardi hamilelegimden suan 15 haftalik hamileyim dhaa bikere aserdim. Birde dun gece ruyama misir ekmegi girdi hayatimda sadece bir kere yemisimdir misir ekmehgini nerden geldi ruyama girdi bilmiyorum ;D
Ben girmiyorum hamile değilim emziriyorum ama canım gerçekten istiyor o yüzden açmıyorum
Bende hamism bı ay kaldı ama ne zman grmesin yazsalar direkt grip bakiyrm ama canm normalde de bişey cekmedi benm hiç.canm cekmiyo Allh'tan ona gveniyorm
Hamileyken girip aşerirdim
1,490,192 soru
24,354,413 cevap
346,659 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın