0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Kızlar babamin testi pozitif çıktı şimdi gelip annemlere de test yapilacak binaları karantinaya alınacak galiba bende annemler de bitişik binada oturuyorum ve bende gidip geldim iki gündür de karın ağrım ve ishalim var annem söyleyeceğim hamile olduğunu sana da test yapsınlar senin de şikayetlerin var dedi bana test yaparlar bizi karantinaya mı alırlar yoksa hamileyim diye beni hastaneye mi götürürler bilen var mı aranızda

8 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hiç bir bilgim yok canım post üste çıksın

Ama mutlaka test yaptır ne kadar erken mdahale olursa o kadar çabuk tedavi olur.
(1,462 puan) tarafından
Evet bugün yaocaklar birazdan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız geçmiş olsun ins annen iyudir belirtisi neydi
(1,462 puan) tarafından
Annem iyi o şehir dışındaydı muhtemelen onda bir şey yoktur annem yok diye ben babamlara gidip geliyordum yemek yapıyordum iki gündür de ishalim ve karın ağrım var babam da hastanede yatıyor iki gündür ama durumu iyi sigara içmiyor kronik hastalığı yok diye iyi çok şükür doktor iyi demiş
0 oy
(42 puan) tarafından
Yazin korona belirtisi Ishal Ve karin agrisi diye duyduum kis gibi bas bogaz agrisi degilmis cok iyi olur Sende test yaptir hamileyim de Hafifi vakalar Evde tedavi ediliyor Seninki hafif Haberin olsun hastaneye yatsan Orda daha cok hastalanirsin hem Sizin binayi degil ama yan binayi alirlar karantonaya 
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama muhakkak test yaptır canm 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
0 oy
tarafından
Ayy canım geçmiş olsun bilmiyorum ama mutlaka test yaptır inşallah negatif çıkar 

Allahım bitsin artık şu virüs belası yaa
0 oy
(383 puan) tarafından
Agir belirtiler yoksa evde karantinaya aliyorlar canim
0 oy
(54,187 puan) tarafından
gecmis olsun canim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 855 göst.
25 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alperenimm2019 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 512 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde aslan05 (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 528 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Zehrraa (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,479 soru

24,169,732 cevap