0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
tarafından kapalı
Günaydın kızlar hayırlı cumalar... Ya benim kaynanam bana çok laf sokuyor. Yani misal 10 kişilik Bi ortamdayız sürekli şöyle olun böyle olun der der durur. Ama beni kastettiğini oradaki herkes bilir. Ben öyle susan laf yutan gelinlerden degilim. Hatta en karsılık veren gelini benim diyebilirim ama son Bi kaç gündür dikkat ediyorum da çok takıyorum evlilşgime eşime yansıtıyorum. Psikolojim bozulacak diye korkuyorum. Niye bunu demedim niye cevabını vermedim diye diye yiyorum kendimi. Sorun şu nasıl görmezden duymazdan gelebilirim. Onu takmadıgımı nasıl dibine kadar hissettirebilirim? 
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

5 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından

Soyle boyle olun dediginde, aynen katiliyorum cok haklısın anne de :) umursamamazlik yap, ama belkide cok karsilik veriyorsundur diye laf sokuyordur, iki tarafli bakma taraftariyim olaya

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da öyle cnm valla o öyle söyleyince o sırada başka birşey ile uğraşıyorum televizyon açıksa ona odaklanıyorum oğlumla ilgileniyorum onu takmadığımı anlıyor kuduruyor. Bende eşime yansıtıyordum artık dedim bu böyle olmaz kendim bu çözümü buldum 
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Kendini tut he de gec zamanla alisirsin. Surekli cevap verirsen sen zararlı cikarsin. Seni tahrik ediyor anlasilan firsat verme. Le havle cek yanından cik oan imkan varsa yoksada baska biseyle ugrasmaya calis  canim 
(84 puan) tarafından
Sürekli karşılık veriyorum artık kaynanam oldugunu unutup resmen telefonla arayıp haddini bildirecektim. Ama ben artık takmamaj istiyorum çünjü takmaya deger biri degil
0 oy
(3,615 puan) tarafından

O konuştuğunda gül kahkaha at ay çok haklısın de :D birak o sınır olsun :D

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Karşısına geç ve ona şöyle de. Çokta tın çokta fifi :D 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 128 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 177 göst.