0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bla bala balanvdirnidnd bdhhdudbjdjjdjdh

7 Cevaplar

+2 oy
(5,935 puan) tarafından
Allah sevdiği kulunu bu dünya da sınarmış. Gün doğmadan neler doğar be kuzum.rabbim sesini duymak istiyor kalk abdest al kapat ışığı 2 ,4 veya 12 rekat hacet namazı kıl rekatini kendin belirleyebilirsin.ac ellerini rabbime mübarek cuma gecesi iste ne istersen bak nasil huzura ereceksin birtanem.rabbim baban i feraha sağlığa çıkarsın. Evliliğine huzur katsin 
(7,134 puan) tarafından
Amin canım cok saol ama aynı annem gnu bi evlilik yasiyorum nezmanada kadar dayanırım bilmiyorum
(5,935 puan) tarafından
Bak canım düşmez kalkmaz bir Allah',tir.Dayim in kızı neler yaşadı neler çekti sonra her gece hacet  namazi kildi 2 ay içinde eşi ve eşinin ailesi etrafında el pençe oldular.yarin in ne getireceği belli olmaz.ki canım benim.
(1,150 puan) tarafından
Aslı nerelerdesin, göremiyordum seni uzun zamandır? Burada en sevdiğim sensin ona göre :-)<3
(1,150 puan) tarafından
Eymen kuşum Aslıya katılıyorum canım. Senin tek çaren dua ve Allaha sığınmak. Allah sana sabır versin, durumun çok zor canım :-(
(5,935 puan) tarafından
Pıtırcık kuzum doruk 4 azı dişi 20 gün içinde çıkarttı ama gel bana sor sabahlara kadar uykusuz ve sabah ise gitmek ve evi taşıdım yerleş et 1 aydır aktif değilim.bende seni coooook seviyorum kuzum.
(1,150 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun, bendensin valla, kızım patır patır üstüste çıkardı dişlerini. Ev taşımayı da bilirim. 7 kez ev taşıdım. Allah kolaylık versin canım. Bu arada teşekkür ederim ❤️:-):-*
(5,935 puan) tarafından
2.taşınma bizimde kuzum 10 yılda . Ama zor yani . 16 dışımız oldu kaldı 4 diş onlarda çıksada rahatlasa çocuk.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy cnm ya Allah sabır versin her ikinizede :(
(7,134 puan) tarafından
Amin çok saol
0 oy
(53,867 puan) tarafından
evliligindede ailendede bundan sonra cok cok mutlu olursun insallah canim
(7,134 puan) tarafından
Amin inşallah allah razi olsun
0 oy
tarafından
Ne kadar kötüde olsa bence baban destek ol ona 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım..
0 oy
(114 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım sorunlu aile ne demek çok iyi bilirim insanı içten içe yer bitirir inşaallah hayat bizim gibilere de güler bı gün 
(7,134 puan) tarafından
Inşallah canım insallh
0 oy
(627 puan) tarafından
Benim babamda anneme çok çektirdi annem evi terk etmiş ananeme yerleşmiş bugün aramış seni öldürcem die annem polise gitmiş eşimle çok mutluyum  ama anneme çok üzülüyorum Allah annene yardım etsin  babana da hidayet versin
(7,134 puan) tarafından
Amin canım şans sana en azından astan gülmüş bende o da yok
(627 puan) tarafından
Dua et kuzum ben çok ettim çünkü yüzüm gülmüyor du Rabbim senide güldürsün inşallah zikir çek Allah'ın isimlerini

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 605 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 410 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,153 soru