Bı dünya insandan sana fırsat gelir mi ki seni arasın .
Allah icin ben bunları cok yaşadım aramıyor mu seni sende arama ne yedin deme isterse zehir yesin o sana diyor mu ne yedin diye oğlumu ozledim seni ozledim diye eve geldin senin yüzüne mi bakmıyor fark ettiğin anda sende bakma acaba ne halt yedim de bu kadın bana soğuk benle ilgilenmiyor desin aradığı zaman hemen acma ikinci arayışında ac niye ilkinde açmadın derse çocukla ilgileniyordum duymamışım musait değildim de onun cins hareketlerini hissettiğin an sende aynısını yap benim eşimde yedi cihanı arardı bana gelince mesaj atmaktan acizdi hala da öyle orası ayrı tabi ama bende aynısını ona yapiyorum simdi sıkıldım annem gile gidicem diyince ne işin var evde ben varım.benimle kal diyor senin sohbetin ilgin alakan mi var orda keyifli vakit geçiriyorum dedikce bizimle az az da olsa ilgilenmeye başladı bazen annem gile gidince telefonu mu kapatıyorum arıyor ulaşamıyor annemi arıyor hani dune kadar aramıyordun sen beni
Ayy benim eşim beni tek başıma asla yollamaz kaç sene oldu kendi götürür getirir.
Ama eşime kızdığım zaman ona sinir olduğum zaman küçücük cocuk bile anlıyor ben Eger babasıyla konuşmuyorsam gün boyu uyuyor babası sevemiyor
Benimkiside dışarı çıkar arkadaşlarını arar evde konuşamaz arama kaydından bakarım görürüm sinir olduğum kişilerle konuştuysa vay haline onun
1,492,946 soru
24,393,883 cevap
349,534 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın