0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından

image

annelik sen ne güzel bişeysin dikişlerim sızlıyor ama yanımda uyudukca acılarım geçiyor. Bide şuan beni görüp duyuyor mu kızlar? Etraftakiler 40 tan önce görmez duymaz diyor ama ben konuşunca gözümün içine bakıyor. Acaba ben mi öyle sanıyorum:/

7 Cevaplar

+2 oy
(14,062 puan) tarafından

Şimdiki nesil doğar doğmaz herşeyden anlıyor valla:DALLAH bağışlasın tatlım annelik çok farklı gerçekten RABBİM yavrularımızı korusun kimseye evlat acısı vermesin 

(2,575 puan) tarafından
Aminnn. O kadar acı çektim 3 senedir hepsine değmiş hepsine. İyiki çekmişim o acıları iyiki dogurmusum diyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,840 puan) tarafından
41 kere masallah

kuzu ben goz dr sormustum ilk 1 ay asla gormuyolar 2.ayda siyah beyaz secer biraz dedi 3.aydan sonra netlesirmis 
(2,575 puan) tarafından
Gözlerini yerim nasıl dikiyor gözlerini bana
+1 oy
(11,499 puan) tarafından

Ay o parmaklarını yerler<3 maşallah canım

(2,575 puan) tarafından
Sağ ol kuzum teşekkür ederimmm
0 oy
tarafından
Bnde oyle bana bakiyo saniyodumda perde oluyomus gozlerinde ilk zamanlar
(2,575 puan) tarafından
Ne zaman görür acaba
tarafından
40 dan sonra agir agir perde gecer heralde tam net bilmiyorum benimki dogdu dogali beni izler cunku
(2,575 puan) tarafından
Bizimkide aynı emerken öyle bakıyor bana yüzüme gözüme saçıma
0 oy
tarafından
Allah bağışlasın bende çok  merak ediyorum benimkide 35 gunluk bana bakiyo gülüyo ama goruyormu emin değilim 
(2,575 puan) tarafından
Seninki başlamıştır maşallah 1 aylık bizimki daha minnak
0 oy
tarafından
Bebekler annesinin sesini daha anne karnında öğrenir . Üç günde kokusunu öğrenir yedi günde yüzünü öğrenir tanır canım.  Sadece 25-30 cm kadar goruyorlarmis o da emzirirken anneyle bebek arasındaki mesafe kadarmış 
(2,575 puan) tarafından
Ben konuşunca susuyor çünkü ağlarken. Ağlıyor yok oğlum niye agliyon felan diyorum hemen susuyor
0 oy
(469 puan) tarafından
Benim oğlumda 19 günlük canm bana bakıp gülüyor belli bı mesafeden görebiliyor heralde
(2,575 puan) tarafından
20 haziran da mı doğum yaptın kız
(469 puan) tarafından
Evet canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 697 göst.
0 oy
1 cevap 309 göst.
0 oy
10 cevap 273 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,029 cevap

336,447 kullanıcı

...