0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kararsızım da, yapanların fikrini almak istedim. Zaten parti gibi değil, kardesimin dogum gununde sadece balon patlatcaz

11 Cevaplar

+2 oy
(484 puan) tarafından
Aman bana antin kuntin geliyo öyle şeyler. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

İkisinde de yapmadım valla canim ugrasamam:D

+1 oy
tarafından
Gereksz benm için
+1 oy
tarafından
Aman en  saçma bulduğum şey al bir balon cinsiyetine göre içine süsler doldur eşinin eline ver patlatsin daha supriz güzel olur ben öyle yapcam:)
(3 puan) tarafından
Evet bende öyle ıstıyorum ama ailem bana süpriz olsun ben bilmiyim istiyo :)
tarafından
nasıl yani doktora gidince ogrenmiycen mi kiz☺️☺️☺️doktor söylemese bile ultrasonda bakarken pipi falan görünüyor

Tabi tercih sizin:)
(3 puan) tarafından
Ben anlamamki hiç :) doktor da arkadasıma solıcek
0 oy
(4,875 puan) tarafından

Anam biz parti ile mi büyüdük te parti yapalım :woot:

tarafından
Hahahhay  iyiydi bu ☺☺
0 oy
tarafından

Ben yaptım kız :D:D

(3 puan) tarafından
Nasıl bir gün geciriyosunuz, yine olsa yapar mısınız? Ben kararsızım da :) zaten parti gibi değil kardesimin doğum gününde sadece balon patlatcaz
tarafından
Cok guzeldi canin iyi ki yapmisim. Cinsiyeti öğrenmeye annemle gittik doktordan rica ettim anneme söyledi sadece. Sonra hazırlıklar yaptım masayı falan hazırladık annem balonu aldı. Devrimlerimizi çağırdik geri sayim yapıp balonu patlattik yedik içtik öyle geçti:)
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bana saçma geliyor öyle şeyler ama tercih meselesi tabiki. 
0 oy
(359 puan) tarafından
Ister sadece balim patlatirsin  ister parti yaparsın canin nasıl istiyorsa öyle yap kuzum ben onlara heves etmedim  sadece hastane süslemesi fotoğraf çekimi falan istemiştim ona da herkes saçma ne gerek var dedi yaptırdım  giden  param oldu iyi ki de yapmışım icim de  hamilelige  dair hiç bi şey kalmadı valla 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ben çok gereksiz buluyorum ama kardeşinin doğum gunundede bir baloncuk patlamanın zararı olmaz tabiki 
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Hevesin varsa yap canım :) tatlı olur

0 oy
(3,615 puan) tarafından
Boş masraf boş iş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ferdayigit2645 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde nefisesultan1 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 820 göst.
0 oy
15 cevap 685 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yilezgasinef (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,378 soru

24,153,475 cevap

335,020 kullanıcı