0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve şuan hamileyim evliliğim sürecinde hep ağrılı ilişki oldu. Çok özür dileyerek yazıyorum idrarda enfeksiyon da vardı ama ara ara geçiyor yinede karnım ın iç kısmında ağrı oluyor. Vajinusmus diye de düşündüm ama aynı problemi yaşayan ve çözüm bulan oldu mu. Daha çok sol tarafımda ağrı oluyor o esnada ve tabiki vajinanın başında da oluyor. Üzgünüm mahrem konuyu sorduğum için ama araştırma yapıyorum hep bulamadım çare doktor enfeksiyon var dedi sadece ama sanki o değil. Enfeksiyon yokkende düzgün bir şey olmuyor. Üzülüyorum eşim için de :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
spgan kuru dene kuzum 
(2,840 puan) tarafından
kiz valla idraryolu enfeksiyon diyince ben denemistim ordan aklima geldi hamis oldugunu okumadim sanirim benn bowee katliama sebebiyet verecedim allah korusun
(138 puan) tarafından
Evet yaa hamileyim keşke hamile kalmadan deneseydim onu
(138 puan) tarafından
Peki sen yaşadın mı iliskide problem
(2,840 puan) tarafından
bende hoc bitmez enfeksiyon
9 sene korundum ikinci oglumu istedigimde biraktim 1 sene ugrastim bebegim olsun diye enfeksiyon varmis bu kuru denedim 2.ayinda hamile kalmistim enfeksoyonda kalmamisti
(2,840 puan) tarafından
agrim oluyodu cok benim iliski sirasinda
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Kuruluk yasiyorsundur
(138 puan) tarafından
Ama karnimda idrar keseme dogru da ağrı oluyor kurulukla alakalı mıdır o da
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Cnm eğer ki kuruluk yaşıyorsan gleitgelen jel var bı süre kullan daha sonra alışırsın 
(138 puan) tarafından
Kuruluğun sebebi de isteksizlik sanırım bunu nasıl aşıcam bilmiyorum hiç :( hamilelikte daha çok isteksizlik oldu.
(4,850 puan) tarafından
Hamileyken normal cnm takma kafana
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Hamileyken normal öyle ağrılar olması benim de enfeksiyon vardı hep ağrılı olurdu sırf bu yüzden istemezdim yani zar zor belli etmeden olurdu jel falan. Sonra enfeksiyon geçti ağrı kalmadı eskisi gibi. Ama yine de var doktor a sordum gebelikte oluyor dedi arayı fazla açıkça da olabiliyor dedi kurulukta etki edermis
(138 puan) tarafından
Teşekkür ederim aynı şeyi yaşayanlar var yani içim rahat etti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 401 göst.
+1 oy
5 cevap 498 göst.
0 oy
10 cevap 616 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,426 göst.