0 oy
767 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından
bu hapı tam nasıl kullanıcam anlatır mısınız 28 tane var içinde 

4 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Adetinn ikinci yada ucuncu gunu basliyosun. Bitene kadar kullaniyosun sonra sekiz gun ara veriyosun sekinci gun tekrar basliyosun. Bea yil kullndim. 
(32 puan) tarafından
o sürede adet olmazsam bile bırakmam mı lazım
(229 puan) tarafından
Herkesim farkli oluyo bn biraktiktan dorduncu gun mutlaka hastalanirdim. Sekinci gun telrar basliyosun. Bitmesede
(32 puan) tarafından
kutu bittikten 8.gün geri başlanıyo öyle mi ve o sürede adet olmazsam başka zaman olursam o zaman bırakmam lazım mı ilacı
(229 puan) tarafından
Yok o duznliyo.boslukta oluyosun adet.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(948 puan) tarafından

Tabletler her gün (günde 1 tablet), aynı saatte ve 2 tablet arasında daima 24 saat olacak şekilde alınmalıdır. İlk tablete menstrüel kanamanın 1. günü başlanmalıdır. Daha sonra, muhtemel kanama dikkate alınmaksızın, her gün bir tablet almaya devam edilmelidir

(32 puan) tarafından
anlamadığım şu hangi zaman bırakıp tam hangi zaman başlıcağım
(948 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı kutuları çoğu zaman 21 tane hap içerir, 28 tane içerenleri de bulunmaktadır. Kutuya adetin ilk günü başlanmalıdır ancak ilk 2-3 günü içinde de başlanabilir ve her gün aynı saatlerde bir tane alınarak kutu bitene kadar devam edilir.
(32 puan) tarafından
Kutu bitti diyelim yenisine ne zaman başlamalıyım adet olsamda olmasam da
(948 puan) tarafından
Eğer bitiyse hemen diyerini alıp kulanabirsiz
(32 puan) tarafından
Yani hiç ara vermeden demi adetliyken bile kullanılıyor
(948 puan) tarafından
Aynen hiç ara verilmeden kullanılmalı
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Sürekli kullanıyorsun ara verilmiyor o halta ve aynı saatte icmen lazım ilk 7 gün kullanırken eşinin korunmasi lazım unutursan 6 saat geçerse o günün hapini yani 1 tane iciyorsun unutup 12 saat geçerse dün ve bugünün hapini yani 2 tane iciyorsun  ve gene 7 gün esinin korunması lazim
(32 puan) tarafından
28 gün bitiyor ya hemen ertesi gün tekrardan hapa başlıcam öyle mi adetliyken de içicem yani demi
(4,285 puan) tarafından
Evet adetken baslayin ben doğumdan 26. Gününde basladim kanamam vardı yani sende ader zamanı basla ve hiç ara vermiyorsun ara verirsen unutursan hamile kalirsin benden solemesi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 433 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selver66 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,511 göst.
0 oy
7 cevap 794 göst.
0 oy
1 cevap 13,341 göst.
21 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Derya (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,129 soru

24,149,653 cevap

334,845 kullanıcı

...