Kızlar hamilelikten sonra herhangi bi hastalığınız düzeldi mi benim böbreklerimde kum vardı çok ağrım olurdu hamile kaldıktan bi süre sonra ağrılarım olmamaya başladı artık kumları da döktüm şükür. Bebek hastalıkları iyi eder derler ya inandım buna artık
Sezeryan oldum spinal . Bel ağrım oluyodu arada ama doğumdan sonra daha çok ağırmaya başladı . Bacağım falanda ağrıyo. Bende tam ters etki yarattı . Adet ağrısınıda evlenirsin geçer dediler.hamile kal geçer dediler . Doğurdum hala aynı sancıyı çekiyorum
Bende de tas var canm bazen cok agri yapio bnmde gider mi acaba normal mi oldu dogumun bide doktorun bu kumlarin dogum sayesinde gittigini soyledi mi
Benim kronik hepatit b var. Kontrollere gidiyordum devamlı biyopsi felan oldum hamilelik öncesi. Değerlerim çok yüksek çıkıyordu. Doktorum hamilelikte değerlerin çok daha artacağını söylüyordu ve aslında öylede olurmuş. Ama tam tersi hamileliğim boyunca hiç olmadığı kadar düşük çıkıyordu değerlerim. İlaca başlattı doktor ama ben bebeğimi emzirebilmek için başlamadım. 2 ay oldu doğum yapalı daha kontrole gitmedim ve hamdolsun gayet iyi hissediyorum bencede bebişler sağlığımızı olumlu etkiliyor bin şükür ❤️
Gayet iyiydim 13.haftada gözüm enfeksiyon oldu kapandı kolestrol tavan yaptı Allah beterinden korusun
Normalde migrenim vardı ve ağrısı dayanılmaz hamile kalınca en çok ona korkmuştum hamilelikte tutarsa naparım diye çünkü kuvvetli ağrı kesici içmeden kesilmesi mümkün değildi hamilelikte hiç tutmadı oğlum 3 aylık hala migren atağı geçirmedim çok şükür
1,493,352 soru
24,400,084 cevap
350,074 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın