0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Banyoda saçınızı durularken ılık su tutun ardından soğuk. Bir ılık bir soğuk bikackez tekrarlayın. ısı değişimi kan dolaşımını hızlandırdığı için çabuk uzuyor..

Ben denedim uzadı

Ama kış aylarında yapmayın hasta olursunuz. 

İyi geceler hepiciğinize :D<3

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Popomu geçti kalsın aman zaten biktim uzun saçtan ama tavsiyen için sağol:))
tarafından
Ne dimekkk :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oww bacım ben kaynar suyla duş alıyorum kaldiki soğuk su dökeyim bak tuylerim diken diken oldu
tarafından
Kepek var mı sacinizda
tarafından
Yok canım kendimi bildim bileli kepek yoktur saçımda
tarafından
Çok sıcak suyla yıkayınca kepek oluyormuş diye duymuştum da. V3 dökme oluyor diyede duydum. Demekki olmiyorlarmis
0 oy
(251 puan) tarafından
Ne zamandır yazacağım şeyleri gözüm arıyordu paylaşımların çok güzel mantıklı şeyler ve denenmiş en iyisi bu çok teşekkür ediyorum benimde çok dökülüyor varmı buna bir çare :(
tarafından
Az önce bi postun yorumlarında gördüm. Badem yağı iyi geliyormuş. Denemiş arkadaşın ablası. Arada sarımsak ezip  üzerine badem yağı koy ve sür
Ne kullanırsan kullan önemli olan düzenli kullanmak canım
tarafından
Teşekkürler bu arada canım ☺️
(251 puan) tarafından
Ben teskkur ederim canm
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Benm saçlarim çok uzun yaa kendimi bildim.bileli uzun fazla  kestirmedeye cesaretim yok en son sirtimin ortasina kadar kestim simdi yine kalçalrima kadar uzadi artik fazla bakim ürünü kullanmicam yariyo saçlarima:ermm:

Benm derdimde uzun diye iste..

tarafından
Benim normal de uzasın biraz da uçlarından keseyim diyorum. Uçları açıcı mafetti
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Saçım yapısı gereği cok çabuk uzuyor şanslıyım o yönden. Ama ihtiyacı olanlar için güzel bilgi :)
tarafından
Benim geç uzuyor gibi geliyor bana. Evet hem masrafsız :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 491 göst.
31 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 683 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,637 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,166 göst.
3 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,850 cevap

336,693 kullanıcı

...