0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

4 Cevaplar

+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Fanta ülker eti işine de girerseniz bmw yi garantilersiniz:D
(1,357 puan) tarafından
Ülker eti de var ;)
(8,061 puan) tarafından
;)))))) hahahahahahhhh göz mü kırptın
(8,061 puan) tarafından
Ay onları yazmamışsın ama düzenleyiver postu:D
-Reklam-
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Tamamda senin istediğin gibi......
(1,357 puan) tarafından
Kim istemez ki. Uçağin arabadaki bardağa çay dokmesine içim gitti sadece
(5,932 puan) tarafından
Tabi ama şahsen istemem ben
0 oy
tarafından
İkisinin olduğu yerde çalışıyorum elhamdülillah daha hiç birine içim gitmedi ;) iyi niyetlisin tatlı birisin ama paylaşımların yüzünden çok yanlış anlaşılıyorsun parayla hava atmaya çalışan biri olarak görünüyorsun yapma gerek yok kimseye kendini ispatlamaya çalışma sen evinde mutluysan malın mülkün snin olsun kimsenin dilinde kocanın arabasının lafı olmasın bu hava atmak değil daha başka bir durum bunu unutma Allaha emanet 
(1,357 puan) tarafından
Uçağın arabadaki adama çay dokmesi çok hoşuma gitti cool bi hareket geldi. Ben hayallerimi yazdım toki çıkarsa onu zaten mecbur alıcaz. Skoda araba km sine göre iyi fiyatı dedim o yüzden yazdim. Kırmızı arabamiz vardı ne emeklere aldık onu satıp ev alicaktik ama iş kurduk ortada para var yatırım yok dedim. Kısacası yatırım hayallerimi kurdum bu her ailede olur. Büyük paraylada olur bu hayaller küçük paraylada olur yeterki insan istesin. Amaç kesinlikle gösteriş değildi ama lincci tayfa her an tetikte burada biliyorsun. Kalbin temiz beni en iyi sen anladın. Sende allaha emanet ol ♡
0 oy
tarafından
Allahim gene ayak öpulcek 2 kisi birbirini yalicak diye korktum acmicaktim coll yazinca bisey zannettim senn ne garipsin ya burda ne amacla varsin anlamiyorum. 
tarafından
Şey senin soyadın  haklı mi  bacım:)))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 379 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
23 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde casperiye11 (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 506 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,343 soru

24,182,021 cevap

336,373 kullanıcı

...