0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ya 11 aylık oldu bugün hic arabaya binmedi doğduğundan beri bir kere arkadaşımın arabasına bindirdik 6 aylık falandı çarşıda beni rezil etti bir ağlamak sorma gitsin çıkardık hemen artık ağırlaştı dedikki şu pandalı bisikletli arabalar var yazlık onu alalim rahat ederim biyere gidemiyorum kollarımız kopuyo onu taşıyana kadar yok anam gene ağladı pancar gibi oldu ona bindi diye mecburen alamadık eli boş geri döndük ben napıcam ya bırakacak kimsede yok e isim oluyo bazen cocugu kucağımda nere gotureyim gezmeye hava almaya gitmek istiyorum kolumda kucağımda oyle zor oluyorki omuz kısmım bu yüzden eğrilesmiş farkettim kollarım agriyo hic bisey anlamıyorum ne hava aldığımdan ne birseyden :((

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Keşke çok küçükken koysaydin belki alisirdu

tarafından
Kuzum küçük diye biyere girmiyorduk ondan almadi
(299 puan) tarafından
İnsan bir markete bile giderken lazım oluyor yani şimdi alın belki alışır sever bir iki kere bindiği zaman evde bindir evde alışsın sonra dişarda da kullanırsınız ikinci el al ikinci el uyguna arabalar var binmezse boşuna çok para vermemiş okursunuz
Eşim ikinci el 70 TL ye aldı araba çok yeni ve temiz kullanılmış sizde öyle yapabilirsiniz bence
tarafından
Kuzum parasında degilim ya yeter ki binsin ama yok binmiyo agliyo durmuyo oyuncak falan kâr etmedi hic kucağa aldik sustu
(299 puan) tarafından
Evde bindirin evin içinde alıştırın ilkten mesela evin içine koyun bir kenarda dursun onun ilgisini çeker kendi binmek ister bence bu şekilde deneyin evin içinde oyuncaklarinı bindirip onunla birlikte gezdirin o şekilde alışır diye düşünüyorum
(667 puan) tarafından
Malesef küçüklükle alakası yok canım yaa bizde 2 aylıkken aldık ama bizimkide durmuyo 5 dk anca uyutup koyuyorum hemen uyanıyo normalde de uyuyan bi bebek deil 3 aylık olduk yine aynı süreklide dışarı çıkarıyorum ev çok sıcak 6 yaşında oğlum var dışarı çıkmak istiyo çıkartıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyo
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Ablamla ayni gün dogum yapmişsin 5.8     tevvafuka bak yigenimde binmiyo:)
tarafından
Onlardami kucakta taşıyor
(4,176 puan) tarafından
Evet baska türlü olmuyo
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Benimkiler de hiç alışık değil ya e zaten öncesinde de ben bindirmedim 2 taneyle arabayla durmazlar diye bi yere de gidemiyorum 
tarafından
Bende öyle zehir oluyor
0 oy
(1,330 puan) tarafından
11 aylık şimdi sadece 10 dk duruyor anca işin kötüsü normal araba da da durmuyor 10 dk dan fazla . Bebekken alıştırdım sıkıntısı yoktu . Araba kullanırken de arkada koltuğunda yatardı şimdi ne mümkün valla:( salgın da evde kaldık her seyi unuttu 
tarafından
Mahvolmuşuz biz ya
(1,330 puan) tarafından
Cidden öyle en kısa zaman da severler umarım yoksa yaz boyu evde kalırız
0 oy
tarafından
Valla daha dogmadan aldik arabasini evde bile 2 tur git gel yaptirip alistirmak istiyorum.  Biyere gidince icinde yatar uyur en azindan. Sicakta taisnmaz ki cocuk, sen bu baston arabalardan alip alistirmaya calis bence. 
tarafından
Kuzum yok ya kendini parçalıyor ya
0 oy
(251 puan) tarafından
Çocuk taşımak zor benimde 5 yaşında çocuğum var engelli yuruyemiyor yinede şükür ediyorum sende et Allah beterinden sakınsin eninde sonunda yürüyecek dert etme canm 
0 oy
tarafından
Yaa benim oğlumda küçükken koyduğumuz da çok ağlıyordu ama şimdi 11 aylık çok şükür duduyo içinde alıştırdm bir şekilde
0 oy
(501 puan) tarafından
Puset degil de baston bebek arabalarindan denedin mi.onu daha cok seviyorlar daha alcak ve daha oturur pozisyonda oluyor diye sanirim
0 oy
(704 puan) tarafından
Benim oglumda aynıydı.Bebek arabasina koyup telefondan ninni falan açıyordum yada cocuk şarkıları onlari dinlerken gidecegim yere gidip geliyordum sonra alıştı zaten deneyebilirsin.
0 oy
(673 puan) tarafından
Evde kullan bi süre arabayı arabaya ilgisini çekecek oyuncaklar falan koy yaklaşır binmek ister zaten bi süre mama masası niyetine kullan önünde tepsisi varsa alışır inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,149 soru