+1 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Nasildi hayatınız ağrınız geçsin diye ne yaptınız.  Kahve 3 u bir arada iç dediler ama bebek emzirme  durumundan ötürü  süte  geçip bebege zararı olmaz mi .

Birde karnınızı sardınız mi.

Ayroca hep üşüyorum  hemde karnımdaki ameliyat yeri cok acıyor.

Birde kizlar çocuk yapmaya tövbe ettim . Hem normal doğum yaptim  hemde sezeryan adeta iki  doğum yaptim bu cok zor bir hal :(

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ic canım bas agrın kalır yoksa sırtını karnını sıcK tut gececrk tulbentle sar ve terını sakın userındr kurutma
tarafından
Ya sadece pijama ve emzirme atleti giydim üstünde yelek ama önüm  acik acaba bisey olur mu
tarafından
Onden Olmaz ama terlefıkce degıs canim uzerıne kurumasın
tarafından
Aa evet  tamam teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 3.4defa içtim az ağrım oldu ama ağrı kesici almadım 12saate ayağa kalktım tolete gidib geldim 3gunde toparladım eve geldim evimi temizledim hiç üşüme sıcak basma fln olmadi
tarafından
Yok hiç sizim olmadi günde ictim cnm
tarafından
Ya benm öyle ameliyat  yeri acıyor ki dilnaz  :(
Birde koridorda gorenler doğum yapmış g8bi değilsin karnim cok.var dyo  :(
tarafından
Cnm karnın gider bağla korse tak hiç çıkarma kaç gün önce doğum yaptın
tarafından
Dün akşam üzeri 3 te
tarafından
Daha 1gun olmuş cnm toparlarsın 1haftada bol bol yürü
0 oy
tarafından
Sanırım kişiden kişiye değişiyor canim ben çok zor toparladım 20 gün falan hiç birşey yapamadım  dik yürüyemedim 8 ay oldu doğum yapalı en ufak bi usutmede karnım şişiyor ve aşırı sırt ağrısı kaldı bende 
tarafından
Ayyy :((
Spinal mi oldun peki
0 oy
tarafından
Yün korseler oluyor onlardan kullan karnın için. Ayaklarını ve karnını sıcak tut. Kahveyi zararlı buluyorum. Bitki çaylarını araştır bi hem ısıtır hem dinlendirir diye düşünüyorum 
tarafından
Anestezi doktoru ic dedi bas ağrısı azalsın diye ama
tarafından
Doktor dedigini bilmiyordum canım
0 oy
tarafından
Ya benim amelyat ağrım ertesi gün gecti ama ben çok terledim oda ustumde sogdu sanirim ben yerimdrn kalkamdm ama bel sırt ağrısından ameliyat ile ilgili degldi asla birde baş ağrısı maffetti beni  karnımi ertesi gün sardım ben kuzum
tarafından
Ya bende çok terledim ama agrım hiç geçmedi
0 oy
tarafından
Kaç gün geçti canım Sezeryan doğum yaptıktan sonra ilk 3 gün biraz zor olmuştu Benim de ama ondan sonra çok rahattım Karnıma da çarşaf sanmıştık sonra da korse giydim ama yine de sarkacak olduktan sonra biraz sarkıyor
tarafından
Dün akşam üzeri  3 te oldu
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sen cok stres yapıyorsun herşeyi akışına bırak heralde acı olucak. Hiç bşy yapmadım 3.gün normal hayatıma döndüm biraz sabır canım. 
tarafından
Ya ne bilim :(
0 oy
(12,570 puan) tarafından
Aylarca şiddetli baş ağrım oldu
Dediğin gibi ben de hep üşüdüm ama çokta terliyordum
Dr um da bana kahve ve bol su iç dedi bir de yastıksız yat dedi

O şekilde hafifliyordu Biraz

Karnımı da hic sarmadım bolca yürüdüm evde ve bol su içtim 1 haftada net olarak toparladım bakımını ağrısı hariç
tarafından
Of ya :((
(12,570 puan) tarafından
Ya Sabır ❤️
0 oy
tarafından
Kahve ıyi oluyo ağrıyı hafifletiyo 1 ay oldu halada bol bol içerim sutu etkileniyo ama zararını bilmiyorum valla 

Sezeryanda sonra cok agrim vardı bende tövbe ettim ama 8 saate ayağa kalktım zorlana zorlana yürüdüm merdiven inip çıktım bebegimde yogun bakima alınınca zaten emzirmek icin  onada gidip geldim ertesi gune koşmaya başladım ama arada bi kotu okuyodum ha kesi yeri hala aciyo  tabi ama dayanmayacak gibi degil 
tarafından
Peki merdiven inip çıkmayı  dr mu önerdi
tarafından
Yok canım doktor türü dedi sadece   yogun bakım 4. Kattaydı doktor ne kadar çabuk iyileşmek istersen o kadar çok yuru dedi bende yürüdükçe ıyi oluyorum merdiveni deniyim dedim bide
0 oy
tarafından
Bol sh iç bol kahve tüket sakız çigne hem gazını çıkardıkca rahatlarsın hemde baş agrın olmaz birde bitte çikolata ye canım bende sezeryan oldum ilk 1 haftalıkken eşime benden daha çocuk bekleme dedim 1 tane yeter demiştim şimdi o acıyı unuttum gitti
tarafından
Ay gercekten oyle aci verici ki :(((
tarafından
Bilirim canım yataga 2 kişi ile yatıyordum biri bacaklarımı kaldıruyordu biri beni tutuyordu bir adım atarken bile canım yanardı
tarafından
Evet ya sağa sola donup de  uyuyamiom  sırtımda o iğneden dolayı acyo
tarafından
15 güne geçer canım hepsi
0 oy
tarafından
15 gün tüek kahvesi ve nescafe içtim drum söyledi 

Haataneden çıktım hemen ertesi günü korse taktım 1 ay boyunca sabit olunca sezeryan yeri acımıyor 

Tavsiye ederim 

Ayağına sürekli çorap giy ve hergün duşa gir 

Ben bunları yaptım ve hiç yatmadım 
tarafından
Ya peki  bu dikiş üzerindeki pansuman ne olacak her gun duşa  girsem onu da mi yenilemem lazim
tarafından
Mavi ince ip mi var
Yoksa lazer mi yapıldı
Lazerse ben hiç pansuman yapmadım
Ertesi gün eve geldim hemen banyoya girdim drum kapalı kalmasın hemen iğleşir demişti
tarafından
Aa hic bilmoyrum.  Önceki gün anestezi doktoru  dedi lazerle diyoz falan . Ama eğer dedgn  gbi  lazer olsydi  pansuman olmamalydi
tarafından
Bilemedim canım şimdi ☹

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Laremm (448 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,266 soru

24,502,540 cevap

358,366 kullanıcı

...