0 oy
522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (526 puan) tarafından
Kızlar sabahtandır sancım var ama sırtımda adet olmuş gıbı dedım karnıma gelsın sonra  esıme haber ederım hastaneye gıderız ıkıncı hamılıgım bılıyorum sancıyı yanı neyse ses gelmedı kesıldı sancı aksam esım geldı gene başladı sancı uzandım bır neyın var demedı bende demedım sancım var kendı kendıme kıvrandım öylece oda kızla oynuyor fılan bana dıyor oyun yapma sen bır ay bıle doguranasın bu Salı 40 haftam bıtıyor kalk kızı uyut bende dedım sen uyut hallım yok hehe dalga gecer gıbı konuştu bende aldım kızımı uyutum sonra buyuk ablasını arıyor dıyor ablqm dogum yapmadımı hallı yoktu bu gün sankı bladı yok dedı odq sancı cekıyor iste beklıyor dedı he bızım hatunda ağladı gıttı odaya yattı fılan dedım bır kez benı merak et be sonra yqnım gelıyor varsa sancın gıdelım yok dedım oyuncuyom ben şaka yaptım dıyor uyusam kldırma benı TM dedım kqyganamı ararım ruhun duymaz kaptım kapıyı kızımlq uyuyoruz başka odada ve sancım hala sırtımdaaa ne yapqcam bılmıyorum uzun oldu kusura bakmayın

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
sonuna doğru  anlamadim.bisey
(526 puan) tarafından
Ablasıda benle hamıle dıyer ablasını arıyor hatrını soruyor doğurmadı zor dıyor banada iyimısın demedı
tarafından
Ayyyy pis adammm hep mi böyle
(526 puan) tarafından
Yok yanı sözde ben hep sancım var dıyorum buda yalan geçer dedı insan moral verır hıc olmasa tabı buda kız ya takmıyor ilkını gorsen ayyy deseydım heman hastane
tarafından
Ikincidede öyle  olmali brnce kiz bide 40 hafta ne demek senin yerinde olsam sancim yoksada var diyip.hastaneye götürürüm:)))
(526 puan) tarafından
Cnm 2 santım var doktor pazartesıye kadar olmasan sunı verecez dedı bır yasında kızım var ona üzülüyorum maf olur gece gece bakacak kımse yok
-Reklam-
0 oy
(18,620 puan) tarafından
ne rahatlık yaaa pesss o kadar sancı çekicen doğum yapıcan insan teselli eder moral verir
(526 puan) tarafından
Yok sen hep sancım var dıyorsun buda yalandır ayy desem bıle yalan onun icin
(8,317 puan) tarafından
Ahh keşke şu erkeklerde hamileliğin son zamanlarını , sancısını cekseydi
0 oy
(333 puan) tarafından
Sancin gelince ara ambulansi o utansin cnm. Ne kadar ayip yaptigi ALLAH akil fikir merhamet versin insallah. 
(526 puan) tarafından
Zaten öyle yapacam yada kayganamı ararım 5 dakkada gelır
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Beni kaldırma demesi kadar kırıcı bışey olamaz sankı tek başına yaptın o bebegi ya böyle sorumsuz insanlar baba olmasın bence kafasına bı kova su dökecen aklı başına gelsin utanmaz 
(526 puan) tarafından
He sen hep dıyon sancım var yalan atıyon buda öyle dır geçer bende dedım sabahtandır zaten demedım öyle dıyecegın icın
(1,297 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin üzüldüm ınanki biz anne olmak için neler yaşıyoruz kadın olmak kadar zor bişey yok onlar kısa yoldan bebegi kucagına alıyolar bırde üstüne dalga geçmeler ılgısızlıkler gerçekten cok üzücü
0 oy
(229 puan) tarafından
Camm sancin 9lursa direk kaldir eaini bnmde ilk kizimda sancim bar dedim alellacele gittik.bir saat suruyodu hastane yalanci sanci dedi fort gun sonra  sancim  var diyorum yalanci sancidir o diyip yatti bir ciglik attim geliyi die iann hastanede 7 cm aclmis az daha inanmasa arabada dogacakti. Sende ihmal etme. Dinlet s9zunu agrin coksa. 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hiçbirşey anlamadım sancin var sadece bunu okudum sadece bunu anlayabildim 
0 oy
tarafından

Pislik dengesiz yaaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 271 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,378 soru