0 oy
1,483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Djejsjjsjsjj            

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Haketmis ama :angry: 

-Reklam-
0 oy
tarafından
ŞU PUANI AZ OLANLARA YENİ ÜYE OLANLARA YALAN SÖYLÜYORMUŞ MUAMELESİ YAPMAYIN BIRAKIN BENCE 

KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ  

KADIN OLAYI ANLATIYOR HERKES YALAN FLN YAZMIŞ. 

MESELA BEN 7 AYDIR UYGULAMAYI KULLANIYORDUM ARADA OKUYORDUM SOHBETLERİ DAHA YENİ ÜYE OLDUM GEÇEN KIZIMIN RAHATSIZLIĞINI SORMAK İÇİN YANİ KİMSE SİZ YORUM YAPIN DİYE YALAN SÖYLEYECEK DEĞİL!!
tarafından
Biz yalancı demiyoruz ki ama mesela bak sen kızını.sofmak için yazmışsın mantıklı birşey  ama ben farkediyorum direk yeni açılınca  böyle enteresan  sorular soruyorlar .Daha da niceleri
tarafından
Ya bugün 3  4 posta gördüm millete yeni üye olmuş bilmem  güvenemiyorum fln saçma yani belki kadın çoktandır var uygulamada biraz insanları sıcak bulunca üye olmuş ben mesela buradaki birçok insan samimi sıcak insanlar diye üye oldum
tarafından
Aynen canm ama ben bu uygulamayi 3 gil öncesinde de kullanıyordum  mesela söyle soyleyim sana o zaman bu bölüm yoktu ortak olarak 1 bölüm vardı ve misafirler  de  cevap vere biliyordu .Ama şuan dikkatimi çekiyor direk yeni üye ölüyorlar 10 dk önce  sadece tartışma  yaratmak için soru sorumalr bile var .yada sürekli.esim.beni aldattı söyle bohle sadece tuhafıma gidiyor
tarafından
Ve mesela bazı puanı çok yüksek olanlar var egoları o kadar yüksek ki kaç postta farkettim puanı yüksek olanlara yorum cevap fln yazıyorlar bu saçma bence herkesi aynı görmek gerekir böyle bir ortamda sonuçta kimseyi evine almıyorsun ki puanı çok güvenli az güvensiz fln
tarafından
Anladım işte samimi bulmadığımız posta yorum yapmayıp çıkmak daha iyi ama kalkıp he tamam inandık fln yazmak ayıp yani. Anlattığı doğru veya yalan bu söyleyenin günahı
0 oy
(135 puan) tarafından
Ohhhhhhhhh içimin yağları eridi çok güzel yapmissin 
0 oy
tarafından

Kız orayı direk kesin atsaydin:D

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Ohhhhhhhhh olmus

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,219 soru