0 oy
1,103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Hahah ben yatak picamamla geziyom evde onla yine yatiyom yine kalkiyom :D taki kokumdan rahatsiz olana kadar

36 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından
Askılı şort takılıyorum genelde
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Elbise giyiyorum en rahatı 
0 oy
(57 puan) tarafından
Eşim gelene kadar yatak pijamamla eşimin gelmesine 1 2 saat kala saçımı makyajımı yaparım güzel giyinirm o şekilde dolanirim
0 oy
tarafından

Sürekli pijama ayı gibi geziyorum işte :D

0 oy
tarafından

Yatarken mutlaka duş alıyorum.  Giydiğim picamalarla yine qkşam ediyorum yine yatmadan duş alıp. Değişiyorum 

0 oy
tarafından
Ya hiç sorma ben de oule istyom ama eşim hemen laf eder kapiyi picamaylami acyon diye bende çok sevemem öyle de yinede arada rahat takilmak istyom kapaliyim ama eşim evde süslenmemi ister ya sevmez öyle bakımsız dolasmayi 
0 oy
(13,443 puan) tarafından
valla dom atlet geziyom kız ne pijaması bu sicakta 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Pijama giyerim canim rahatlık iyi ya
0 oy
tarafından
Ayri evdeyim"etek,uzun kol penye,yazmaylayim canim sacimi acik birakmam ta uyana kadar o zaman yazmami c etegimi cikartirim.
0 oy
tarafından
Kaynana kayın aba olduğu için etek üstüne gömlek bluz falan yazma öyle geziniyorum canım 
0 oy
tarafından
Ev içinde tsort  esortman  tayt balkona çıkarken ferace  çöp dökmeye vs giderken üstüme geciri  veriyorum
0 oy
tarafından
Ben kapaliyim ama evde spor atleti ve şortla geziyorum eğer kapı çalarsa sağdan soldan kyafet arıyorum :)) ama napym ev çok sıcak
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Sort atlet yada kisa kol tişort kışında tayt üstune uzun kol tişort rahat dolasiyom evde bi benle esim var çünkü:)

0 oy
(1,307 puan) tarafından
Aaa ayni bn :)) off bugun bi degisiklik olsun diye makyaj yaptim cok iyi geldi
0 oy
tarafından
T-shirt şalvar veya eşofman altı 
0 oy
(817 puan) tarafından
Ben her zaman duzgun giynirim kocam bakimli olmami seviyor kaynanamla her zaman kendime bakmami soyler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,663 soru

24,142,709 cevap

334,547 kullanıcı

...