0 oy
1,019 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kizlar gaz sancım var hamileyim eşimin yanında ister istemez kaçırıyorum bazen çok mu ayıp sogur mu benden yoksa anlayışlı mı olması gerekir

26 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim esinle alakali yani. Genelde kendileri çatir catir birakir kadin yapinca aaaaa cok ayıp olur:D sonucta sende bilerek yapmisyosun anlayisli olmadisi lazim. 
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Benim eşim diş fircandan bile tiksinmem diyor
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Elimden geldiğince dikkat ediyorum canım ben cok yatırım eşim anlayışla karşılar ama ben utanırım yani ama eşim geleni salar
0 oy
(251 puan) tarafından
Ahahaha bizim evde yurttan korolar caliyor ben ona saygili oluyorsam o da bana saygili olacak net! Evlisiniz artik nisanlilik donemindeki o toz pembe ayip olur meseleleri kalmayacak mecburen anne babandan daha yakin artik sana
0 oy
tarafından
Ahaha bikere ben kaçırdım çok yatmadım ama kulağı duya duya yapma kız lavoboya hit benim kocam yapsa yanımda bende soğurum napiyon derim
0 oy
tarafından

Tutarsan sana kötü ben rahattım eşimin yanında napim tutayım mı yani hamileyim ben.. O da gülüyo hoş karşılıyodu zaten :) hatta şimdi oğlan çok gazlı bi bebek çıkardıkça anası gibi şuna bak diyo gülüyo sana gazı bu yaptırırmış baksana diyo bana gülerek :) çünkü şuan öyle bi sıkıntım yok hamilelikte vardı sadece..

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 921 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 699 göst.
0 oy
14 cevap 268 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,001 soru

24,066,607 cevap

330,401 kullanıcı

...