0 oy
468 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ilk bebeğimi düşük yaptım sonra yaren oldu şuan 7 aylık oldu iki hamileligimdede hep beyaz şeffaf akintım oldu ve eşime dedim ben kesin hamileyim diye hamile çıktım yorgun bitkin halsizim ve akıntılarim var korkuyorum yaren daha küçük ikisiyle baş edemem sanki sabırlı bi insan değilim çünkü affedersiniz ama hiç içime şey etmedi hep dışarı yinede hamile kalablirmiyim bilmiyorum ayın 20 sinde adet olmam gerek bakalım bi yandan istiyorum bi yandan korkuyorum hakkımda hayırlısı 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,999 puan) tarafından
ayin 20 sinde adet gormen gerekliyse tahmini su anda yumurtlama donemindesin akinti ondan olabilir
tarafından
Normalde hiç akintım olmazdı  2 hamileyimde böyle akintım oldu ve çok halsizim  bilmiyorum ya
-Reklam-
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Sabırlı bir insan değilseniz ikisini de bakamicaginizi düşünüyorsaniz çocuklarının psikolojisini riske atmayın derim. 
tarafından
Beni bilen bilir ben daha 10 günlük lohusaiken tekrar hamile kalmak istiyordum şuan hamileyim  veya hamile kalmak istiyorum demedim  hamile olablirim  belki dedim yiyemeyecegim b.ku yemem zaten  hamileysem mutlu olurum değilsem birşey demem sabırlı olamamin nedeni sınırlı anlamına gelmiyor evet normalde  sinirliyimdir ama bi bebeğe karşı çok minnosumdur
(887 puan) tarafından
Farkirdaysaniz galiba dedim umarım yanlış anlamış indir dedim kesin hüküm vermedim zaten
(8,061 puan) tarafından
Istediginizi düşünebilirsiniz kızlar ben ne düşünürek yazdigimi gayet iyi biliyorum :) canım sende istemiyorsan dikkat et istiyorsan da korunma en azından her ay şüphe de kalmazsın aklını kurcalamaz
tarafından
Istediğimi öğrenmek için sordum zaten: )
(8,061 puan) tarafından
:Dddddddddd
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Insallah yoktur canim 
tarafından
İnşallah yoktur demek istemiyorum açıkçası :)
(22,057 puan) tarafından
Eee ozman istiyon:D
tarafından
Kız bi an hamile gibi hissedince  korku saldı.  İnşallah olur hakkımda hayırlısı olsun :)
0 oy
tarafından
Korunmadinizmi com korumadıysan olabilir
tarafından
Korunma olmadı canım
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Hayrlisi olsun insallah benim bebegimde 5 aylik bnde 22 siydi gunum gecince test yaptm pozitif cikti alismaya calisiyorum artk yapcak bisi kalmadi
tarafından
Aynen aynen o yüzden şüphe ettim ben bakalım çok heycanliyim
(4,234 puan) tarafından
Hayrlisi olursada benim gibi cok kafaya takma :)) tek tesellim ikisi birlikte buyucek zaten bidaha da bebek istemiyoruz 2 yil zorluk cekerm sonra rahata ererim insallah
tarafından
Ben zaten istiyordum ama dediğim gibi hissedince korktum ayın 20 anı iple çekecem
(4,234 puan) tarafından
Post acarsin artk sonucu:))
tarafından
İnşallah bakalım  ama hissediyorum ben ya  :)
0 oy
(296 puan) tarafından
Öyle hamile kalınıyor cnm benimde bir düşüğum oldu kızımdan önce sonra kızım doğdu 9 aylık şimdi geçen ay yine o şekilde hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef seninde hakkında hayırlısı olsun cnm
tarafından
İnşallah kuzum hakkımda hayırlısı olsun
(4,234 puan) tarafından
Insallah canm seni onceden hatrliyorm burdan newoydun demi bebegin erken dogmustu sanrm yanls hatrlamiyorsam eskiden daha cok aktiftin burda
tarafından
Kuzum NeWo bana çok benzeyen en yakın arkadaşım benim adım hatun onun adı nevin o hâlâ burada evet erken doğum yaptım ve önceden daha çok aktiftim genelde Newo ile beni birbirimize benzetiyorlar
(4,234 puan) tarafından
Aaa ben seni hep o zannediyordum kusura bakma canm :))
tarafından
Önemli değil canım benim alıştık biz artık :D
0 oy
tarafından
Hakkın da hayırlısı olsun
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Canım korkma ama yoktur da deme allahtan gelen müjde sana o. Bende kızım 7 aylıkken hamile kaldim bile isteye birlik büyüsünler diye zorluğu illaki oluyo ama rabbim kolaylığınida veriyo şuan kızım dün bir yaşına girdi ben 5 aylık gebeyim oğlum olucak. Hamilelikten bişey anlamıyorum çünki kızım çok yoruyo. Bazen kızıma bakıyorum parka götürünce yanında arkadaşı çok istiyo seviyo oynamaya çalışıyo o zaman diyorum ikiyi ikinci bebeği yapmışız diye kızımın oyun arkadaşı yoldaşı sırdaşı geliyo çünki hayirlisiyla oğlum olucak. Erken yaşta iki çocuk annesi olucam 30 zuma kadar doğurup büyütmeyi düşünüyorm üçüncü nasip kısmet artık:)) umarım sende gebesindir birlik büyütürsün  zorluğu olucak ama büyüdüklerinde kolaylığını ve rahatlığını sen yaşiycaksin gencecik yaşta boyun kadar evlatlarin olucak yeri gelicek dertleşecek seninle yeri gelicek agliycak yeri gelicek gülecek yeri gelicek akıl vericek anne şunu şöyle yapalım bu böyle diye 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,907 cevap

332,266 kullanıcı

...