0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah sabah başıma gelen ya. Ben on senedir lens kullanıyorum numaralı şeffaf lenslerden. Geçenlerde lensi taktım rahatsız etti çıkardım baktım ki kenarı kırılmış . Aldığım yerden almiyim dedim kalitesiz galiba dedim netten bildiğim kaliteli bı marka sipariş verdim bugün geldi. Takayim dedim olmadı geri aldım baktım kırılmış yarisi elimde yarısı gözümde kaldı . Zor cikarttik göz kapagimin altında kaldı uğraştık bayağı . On senedir kullanıyorum ilk defa başıma böyle bişey geliyor ya çok şaşkınım neden böyle anlamadım ben 

4 Cevaplar

0 oy
(30,164 puan) tarafından

Lensi neden kullaniyorsun goz rahatsizliginmi var.

tarafından
Evet canım miyopum
(30,164 puan) tarafından
Hm geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ara soyle aldigin yeri
tarafından
ikisi de farklı yerler aldiklarim aradım ulaşamadım bide tanıdık yani kaç senedir aldığım yer hani sebebi ne olabilir diye sorcam ulaşınca
0 oy
tarafından
Canım bende 10 yıldır kullanıyorum hangi marka bu
tarafından
Biomedic 55
tarafından
Diğeri de Air optik
tarafından
Ben prevision 2 HD kullanıyorum Bausch and lomb marka. Hiç sıkıntı yaşamadım
tarafından
Bende bu iki markayı kullanıyorum senelerdir hani bilmediğim marka değiller ama ilk kez böyle bisey oldu kuzum ya çok şaşkınım
0 oy
(369 puan) tarafından

Bende miyop um almayı düşünüyorum ama kullanabilir miyim bilmiyorum:ermm:

tarafından
Ya çok büyük rahatlık kuzum ben on senedir hep lens kullandım ama bu sefer nasıl.boyle iki farklı marka üst üste böyle oldu anlamadım
(12,121 puan) tarafından
Çok masraflı oluyor mu cnm.10 senedir kullanıyormuşsun
tarafından
Yok kuzum bana göre masraflı değil altılı alıyorum doktorum temiz kullan altı ay kullan derdi hep iki ay takıyorum her çifti . Altılı paketler 120-140 civarı bir fiyat genelde solüsyon da bayağı gidiyo yani ikiyuz tutmaz lensle solüsyon . Senede 300-400 arası değişir kalitesine göre
tarafından
Zaten gözlük de zamanla ciziliyo eskiyo değiştireyim desen gözlük de minimum o fiyat tutar
(12,121 puan) tarafından
Aa çok iyiymis ya, bi ara bende kullandm 3 ay fln ama şmdi gozluğe devam. Miyobum bende. Gozluğu sevmiyorum ama lenste çok mu msraflı olur ki die duşunmedim hiç almayı :/
(369 puan) tarafından
Takıp çıkarması zor olmuyor mu birde güneşte yatınca felan kullanılmıyormus
(12,121 puan) tarafından
Benim ki banyoda uyurken vs çkarılmıyordu. Gunde bir defa çkarp temizler geri takardm
(369 puan) tarafından
AA gerçekten mi biri bana dedi güneşte kullanamazsın uyurken felan
(12,121 puan) tarafından
Hepsi farklı farklı cnm, bazısıylaa uyunmuyor. Ben dusa da girerdim uyurdum da rahattm yani. Bir defa kullandm ztn bitince almadm tekrar
(369 puan) tarafından
Bende soruyum olmazsa önce doktora gitmem lazım bu durumda da gidilmiyor
(12,121 puan) tarafından
Gozluğun var mı ?
(369 puan) tarafından
Vardı bir süre kullandım bıraktım valla şuan nerde bulamıyorum taşınınca çöpe gitti galiba
(12,121 puan) tarafından
Hmm gozluğe gore gozlukçu veriuor lensi cnm onun için ddm
(369 puan) tarafından
Doktora gidecem kaç olduğunu öğrenecem ölçülerin kağıdı alıp giderim öyle verirler canım
(12,121 puan) tarafından
Aynen cnm
tarafından
Recetesiz vermiyoalr zaten kuzum . Günlük var aylık var takip çıkarma gerektirmeyen de var yani tercihe bağlı . Havuza denize girilebilir olan da var
(369 puan) tarafından
Bana takıp çıkarılmayan lazım ya çok zorlanırım öyle yoksa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meryy_sen (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,081 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 346 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,815 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,248 soru

24,136,548 cevap

334,320 kullanıcı

...