0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlar adetim tam tamına 22 gün gecikti oğlum 1 yaşında adetim tam düzene girdi dedim 2 ay düzenli geldi gene gecikmeye başladı bu normal mi 2 defa test yaptım negatif çıktı geç döllenme vardır falan die dün yine yaptım gene negatif hamile olsam çıkardı herhalde dimi 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Tabiki hamile olsan iLaki cikardi, belki adet gecikmesidir...

tarafından
Teşekkürler canım benim içmiş kadar oldum :)
tarafından
Canım menapoz olmaz dimi birisi menapoz olabilir mi demiş
tarafından
Kız sen kaç yaşındasın ki.menapoza giricen kız milletin lafına ne bakion, ben bir ara 3 ay adet görmedim , doktora gittim adet söktürücu verdi
tarafından
Daha 23 yaşındayım kız öyle diyince bi an korktum. Sinir stres en büyük etken sanırım
tarafından
Korkma kuzum ya , adetini olacaksın , soğan kürü adet söktürür googlede araştır yap iç
-Reklam-
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ooo

Kan ver canım
tarafından
Sağlık ocağını aradım olsaydı testte belli olurdu virüste gelmenizi önermem dedi çocukla da nasıl gidicem canım
(12,524 puan) tarafından
Benim 10 gün gectikten sonra yaptım testte cıkmadı kan testi ile öğrendim gebeliklerimi
tarafından
Benim de ilk  oğlumda  çıkmadı geç döllenme varmış 15.gün akşam yaptım silik çizgi çıktı ama bunda bisey yok yatıp kalkıp düşünüyorum hergun sabah bi heyecanla lavaboya koşuyorum ama yok
0 oy
(18,324 puan) tarafından

olsaydı çıkardı bekle bi kaç gün bidaha yap ama sabah ilk idrarınla yap

tarafından
Bütün parayı gebelik testine yatırdım bu ay çıkmadı ya valla çok şaşkınım oğlumda da iki hafta geç döllenme olmuştu 15.gün silik çizgi çıkmıştı ama bu 3 hafta gecikti doğumdan sonra 2 ay bile gelmediği oluyordu ama bilemedim
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Hiç bilemedim.. bi kan tahlili yaptıran iyi olur
tarafından
3 hafta geç döllenme olmaz herhalde dimi canım çünkü hayalet çizgi bile yok offf kafamda deli sorular
(9,647 puan) tarafından
Hiç bilgim yok. Hayırlısı:)
tarafından
Bi yanım heyecan yaptı bi yanıma korku sardı:)))
tarafından
Ama oğlum daha çok küçük:(((
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Bu ay benimde ilk defa 10 gün gecikti sonra oldum sanırım mevsimsel
tarafından
Benim doğumdan sonra 2 ay olmadigim oluyordu ama oğlum yaşına girdi düzene girmesi gerekmiyor mu artık
Aslında doğru söylüyorsun mevsimsel de olabilir
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Sinir streste etkiler
tarafından
Bende öyle düşünüyorum sanırım ondan bi de oğlum dış çıkarıyor bu sıra huzursuz uykusuzluk stres falan etkilemiş olabilir
0 oy
tarafından
Hamilesinidr belki 
tarafından
22 gün çok fazla değil mi hamile olsam çıkmaz mi
0 oy
(5,921 puan) tarafından
Yok cnm 22 gün gecikmiş ila teste çıkar dı 
tarafından
Dimi aşkım çıkardı illaki az bi zaman değil yani
(5,921 puan) tarafından
Tabikide bitanem geçenlerde eşimin halası adeti 12 gün gecikti idarar testi yaptı silik çıktı filan dr giti kan verdi geç döllenme olmuştu seninde 22 gün baya fazla
tarafından
Yani bende öyle düşünüyorum oğlumda geç döllenme olmuştu 15.gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı bunda öyle olsaydı çıkardı sanırsam ya
(5,921 puan) tarafından
Tabikide öyle cnm
0 oy
(349 puan) tarafından
Bu uygulamanın adı ne canım güzelmiş
tarafından
Flo.....
tarafından
Flo. Ben de aynısını kullanıyorum. Cevap vereyim dedim. :))
(349 puan) tarafından
Teşekkür ederim kardeşim
0 oy
(909 puan) tarafından
Yaşın kaç erken menepoz olabilir mi
tarafından
23 yaşındayım zannetmiyorum daha yeni doğum yaptım düzensiz olması normal sadece hamilelik olup olmadığı hakkında korkmustum
tarafından
Kız ne menepozu :))))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 291 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 209 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Elvin& (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
17 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Hira Su (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,746 soru

24,115,375 cevap

333,206 kullanıcı

...