0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Artık sabrım kalmadı ne yapacagimi bilmiyorum Benim^ de psikolojim bozuldu bu çocukla baş edemiyorum ben ya Allahım bana sabır ver intihar etmeyi bile düşündüm sürekli agliyor hic mutlu olmiyor heleki bana karşı sanki bir değişik sizce pedagoga gitsem faydalı olur mu bende psikologa gidicem :'(

8 Cevaplar

0 oy
(53,862 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
surekli surekli biziklayan aglayan bebeğe bakmakta zor canim Allah kolaylik versin sen güçlü bir annesin iyi bir annesin kötü seyler düşünüp seytani sevindirme gececek bu gunler konusuyor mu oglusun belki anlatamadigi içinde sinirleniyordur
tarafından
Allah razı olsun canım ah bir yakın olsak ta görsen keşke herseyi ağlayarak yaptırıyor ya hep miz miz psikolojimi bozdu hicbiseyden zevk almıyorum artık hayata karşı bir şeyin kalmamis gibiiyim anneligimi zevkle yaratamıyorum kuzum öyle cümle kuramıyor anne baba dede anane abi abla meme mama gibu şeyleri söylüyor  bilmiyorum ki neden boyle
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kac yasında cnm
tarafından
20 aylık canım
(3,675 puan) tarafından
Gitmekte fayda var eltımın oglıda oyle 3 yasında hala oyle hersey benim diyor hep avlıyor her ıstedıgımo aglayarak yaptırıyor
Allah kolaylık versin, sana sabret cnm doktorun illa faydası olacak
tarafından
Allah razı olsun canım aynı anlattığın gibi büyüdükçe düzelir dedim daha beter oldu ya artık hayatta miyim değil mıyım bit önemi yok Benim^ icin sanki hic mutlu değilim ya gidicem inş faydası olur 3 yaşına kadar böyleyse napacak ben ya
(3,675 puan) tarafından
Benden sana tavsiye sakın hemen cocuk yapma  cok zor olur zamanla yoluna girer hersey ınsallah
tarafından
inş canım çok sagolasin çocuk düşünmüyorum zaten bu yetti bana
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Kolik bir bebek mi canım. Bence git faydası olur
tarafından
yok canım eskiden vardı ama 20 aylık hicbir şeyden mutlu olmuyor sürekli mızmız herseyi ağlayarak yaptırıyor yapana kadar susmuyor
0 oy
tarafından
Neler yapiyor canim 
tarafından
canım surekli ağlak ya herseyi ağlayarak yaptırıyor hayır dan anlamiyor yani inat yapıp saatlerce agliyor bir yere gitsem annemlere hep beni mahcup ediyor çünkü sürekli sıkılıyor herşeyden sürekli ben ne yapım şaşırdım ya psikolojim de bozuldu
0 oy
(2,840 puan) tarafından
kiz belki atak donemindedir rabbim hepimizin  yardimci olsun
tarafından
hiç mi geçmez bu atak canım herkesin çocuğu geçirmiyor mu ama benimkinin hiç bitmiyor inan şuan ağlayarak yazıyorum kimse de beni anlamiyor çünkü yaşayan bilir keşke birgün bize gelip kalma sansin olsa bir deri br kemik kaldım ya
0 oy
tarafından
Aaa çok yanlış düşünüyorsun ya ne demek intihar etmeyi bile düşündüm. Aklından çıkar böyle düşünceleri çocuk işte kolay büyümüyor zorlukları olacak elbet. Annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş biz nasıl büyümüşüz. Sabret düzelir inşallah. İstersen götür bir belki faydası olur 
tarafından
canım artık ne yapacagimi şaşırdım ben ya ölmeyi dusunuyorum çok bozuk psikolojim kıyaslamak istemiyorum bende mutlu olmak istiyorum oğlumla ama olmuyor işte bana da annesiymisim gibi davranmıyor zaten suan ağlayarak yazıyorum
tarafından
Ya eminim çok zordur ama sende böyle düşünme güçlü ol sen bir annesin. Allah başka dert vermesin Allah korusun bebeğin de daha büyük sıkıntılar olsa ne yapacaktın. Geçici bu durum sabır et Allah yardımcın olsun
tarafından
canım varya keşke yanımda olsam da görsen  o duruma geliyorsun hep sabır diliyorum Rabbimden ama insaniz sonuçta bir yerde bitiyorum artık bir dero bir kemik kaldım herkes diyor sen nasıl bakıyorsun buna bitmişsin diye teşekkür  ederim güzel dileklerin ve yorumun icin gidicem pedagoga belki faydası olur başka çarem kalmadi cunku
0 oy
tarafından
Benim oğlum da ağlayarak yaptırmaya çalışıyor ama o an ben başka bir şeye odaklaniyrm oda bakıyor ki ben bişey yapıyorum ağlayarak yanıma geliyor sonra yavaş yavaş susuyor ben 7/24 ben bakıyorum sürekli ilgi isteyen bir çocuk benim oğlum babası yanımızda değil kardeşi de yok herşeyi benim mecburum çok bunaldım 1 yaşında şuan şuana kadar hep ben baktım yapsam ben yapardm Allah korusun
tarafından
canım işte başka bisey de yapsam ne yaparsam yap susmuyor görsen krize girdi sanarsın ya anca tlfnutlfn  acacan belki susar bende sürekli izletmek istemiyorum çok mecbur kelinca veriyorum napim hocbirseyden zevk almıyorum o derce görmen lazım bir deri bir kemik kaldım hiç normal değil gibi
tarafından
Valla çok zor benim oğlumda öyle bebekliginden beri hatta 2 ay önce anneme gitmiştim orda yerde çöp kovası vardı kapağı açıp kapatıyor hoşuna gidiyor sürekli aynı şeyi yapınca bende mikrop vs. Kaldırdım neden kaldırdım diye ağlamaya başladı bende umursamadım arkamı döndüm yanımda ailem vardı kardeşim birden kucağına alınca bir baktım ses yok krize girdi bir an morardı kendinde değildi sırtina vurduk nefes aldı kollarımda ağzı açık nefes alamıyor kulakları yüzü dudakları morardi çok kötüydü hiç unutamıyorum ondan beri dikkat ediyorum hayır anlamıyorlar ama hayır deyince o şeyi alıp kendin olmaz de onun bırakmasını söyleme ben bişey isteyince bunu alalım buraya koyalım gibi şeyler yapıyorm  alıştım yanı çözüm bulmaya çalışıyorm
tarafından
Benim çevremde olanlar da genelde telefon veriyorlar ama bende vermiyorum 1yasinda yemek yerken zorluyor baya yemiyor hiç bişey vermesem asla bsiey yemiyor bırakıyorum bir 10 15 dk sonra tekrar getiriyorum oyun oynayarak yediriyorum şaşırtp ağzına sokuyrm
0 oy
(22,812 puan) tarafından
Hem çocuğunuzu pedagoga götürün hem kendiniz psikoloğa gidin.bu gayet normal bir durum.  İnsanlar zorlandıkları yerde yardım almalı. Bunda kötü bişey yok. 
tarafından
Bencede Benim^ psikolojim ondan ötürü böyle oldu zaten yaşama sevincim kalmadi bende mutlu olmak istiyorum çocuğun la ama olmjyor için yanıyor belki faydası olur inş Allah yardim etsin
(22,812 puan) tarafından
İnşallah 0

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
9 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Fatma1112 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 703 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,082 cevap