0 oy
912 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Ya canım ayıptır söylemesi kısır istedi dedim anne malzemelerini alayım bayagidir da gitmiyordum en azından hem seni görürum hemde kısır yaparsın dedim bana masraf çıkarma gel kendin yap kendin ye dedi çok zoruma gitti onun malzemelerinden ne olacak :( bide ben alırım sen zahmet etme dememe rağmen :( şimdi gitmesem ayrı dert gitsem ayrı dert :(

25 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben olsam gitmem annemde olsa ama allah var evine gidince ne yaoacagini bilmez ev onunuzde kalkin caniniz ne istiyosa yaoin der marlete gider kendine bi kili tatli aldinmi banada alir evindeysem o gun boke bike laf etse cok cok zoruma gider
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Gel ben yapayım sana kısır bırak gitme kırıldığıni anlasın 
0 oy
tarafından
Canım benim annen hep mi boylr yoksa acaba bı anlık hani canı sikkindir da öyle sana patlamistir. 

Canını skma anadır sonuçta yaptığı his degio ama işte npcan bizim de onlara karşı bazen saygısız konuşmalarımız olmafiy mi sanki yeri geldi bekatlugimizda uf dedik sanki çok bişey isterlermis gibi bıktık usandik... Sen de takma kafana illakin annenle vakit gecirmek istiyor san yap az bişey kendinize göre götür beraber yeğin vakit geçirin. 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Cok ayip etmis annen canim, istiyorsan git, ama o kirginlikla bir sure gitmezdim heralde. Sorarsa da sana masraf acmayim iye gelmiyorum derdim.
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ohaa yaa. Bu zamanın anneleri de bi değişik olmuş. Bizden uzak eyle ya Rabbi bu kötü ahlakı. Amin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 358 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 760 göst.
0 oy
12 cevap 939 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,396 soru

24,098,343 cevap

332,228 kullanıcı

...