0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

demistim  teyzem kanser hasta durumu iyi deil hastaneye kaldirildi dahada cikamadi ve krize girip çıkıyor cok üzülüyorum oglumu emziriyorum birşey yiyesim yok onceden kendim ve keyfim icinde yerdim suan sade oglum icin yiyorum yengem burnumda yara var acıyor demis teyzemde benim acilarimin yaninda neki demis goresim vardı gidemedim hic zor sokuyorlar odaya dendi ziyaretci kuzenim de gelme cok kötü halde guzel hatırla dedi :(

5 Cevaplar

0 oy
(18,655 puan) tarafından

git görsün yanında seni Allah şifa versin⚘⚘

-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Kanser hastasına ziyaretçi olmaz.zaten.insanlar göreyim diyor ama.onlarin tedaviden bagisikliklari bebekten.daha zayof.oljyor göreyim derken ölümüne sebep olmakta var  bence kuzenini dinle hem.bu halini.gormemjs ol hemde.ona ziyaret edip onu riske.atma
(1,346 puan) tarafından
cok ozledim bayadir göremedim normal odada ama goren var ama virüsten tedbirler  vartabi beni üzülecek diye boyle diyolar gelme diye
0 oy
tarafından
Babamı mide kanserinden kaybettim palyatif te vefat etti son anlarını hiç unutamıyorum an ve an hepsi gözümün önünde. 3 sene oldu 4 sene olacak ama dün gibi.. 

Etkileneceksen gitme insan orda sesleri görüntüleri gördükçe yıkılıyor 27 yaşındaydım saçlarım bembeyaz şimdi... 
(1,346 puan) tarafından
bir kere goremeden giderse uzulurum ama
0 oy
tarafından
Oyyyyy oyyyy derinnnn yarammmm kanadiiiiii oyyyy :(( babamı kanserden kaybettim kuzum o son anları kurban olayım ona koca adam oldu deri kemik ölme den foto çektik nerden bilelim o son foto olacak babam vefat etti ablam o güne ait bütün fotoları sildi çünkü kaşı gözü güzel adamdı babam yakışmadı o adama o hal şimdi İnan o ela gözleri o saçlarını hatırlıyorum 4 ay oldu toprağa düşeli o yüzden kuzum güzel hatırla teyzeni Rabb'im şifa versin tüm kanser hastalarına:-(:'(
(1,346 puan) tarafından
ben hep onu 36 yas bildim benim icin oyle kalıcak hep ama umarım kurtulur
tarafından
Sana 4 ay bana 3 sene ama ilk günkü gibi Rabbim sabır versin size deeee bize deee :/
tarafından
Amin amin amin
0 oy
(54,224 puan) tarafından
Allah acilarini dindirsin inşallah
(1,346 puan) tarafından
amin canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
+1 oy
23 cevap 1,535 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,400 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,210 cevap

336,812 kullanıcı