0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar arkadaşım soruyor bebeği 3.300 doğmuş şuan anne sütü ve ek gıda alıyormuş 6.5  aylok ve 11 kilo kız bebek kilosu üst sınırda bu şekilde olan var mı sağlık yönünden herhangi Bi olumsuzluğa yol açar mı diye soruyor obezitelige gider mi yani ve nd yapması lazım 

8 Cevaplar

0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benim bebegim 6 aylikken 7400du bana tam orta gelisimi cok guzel dendi. Ama belki baliketli bir bebektir onu anlamanin en iyi yolu bir  doktora sormak
tarafından
Benim de öyle canım bebeğim 6 aylıkken 6900du doktor ortalama altında ama fazla alt sınırda değil ortalama 7500 civarı demişti fazla kilo da sıkıntı ya
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
MasAllah ek gidaya erken mi baslamis acaba. Benim kizim 6 aylikken 9 kiloydi doktor masAllah 1 yas kilosu demisti.  12 ayllikken 11.400 du. Yani baya fazla kilosu bence bi doktora götürsün canim. Belki hormonlarinda skinti vardir. 
tarafından
Evet canım erken başlamış en iyisi doktora söylemek sanırım ya çünkü görüntü olarak da 1 yaşında gibi sanki
(7,483 puan) tarafından
Kiyamam ya niye erken başlamış ki bebek bilmez ne versen alır. Emziriyor mus sade emzirseymis. Ondan iyi gida mi var. Bence arkadaşını doktora yonlendir canim sonea gec kalmasin. Allah etmesin bi sorun varsa erken müdahale olur.
tarafından
Normalde hiç umursamıyodu daha da aldırmak istiyordu hatta kilo aldıran tarifler diye kitap bile aldı en son bende epey Bi konusunca içine şüphe düştü yönlendiriyim en iyisi
0 oy
tarafından
Benim 10 aylık oğlum 8 kilo benimki de kilo almıyor kuzu dış çıkartma döneminde  zayıflıyor bişey olmaz
tarafından
4 tane dişi varmış dış döneminde aksinr iştahı artmos öyle değişik bu da
tarafından
Obezite olabilir dikkat etsin
0 oy
tarafından
Benimki 6 ayliken 10 kilo du sonra emeklemeye basladiginda vermisti
0 oy
tarafından
Bana biraz fazla geldi. Benim bebeğim 6 aylık olacak yarın 8.300 sadece anne sütü alıyor ona rağmen doktor önde gidiyoruz biraz dedi ama herhangi bir sıkıntı olacağını söylemedi. Belki emeklemeye yürümeye başladığında verir. Vermezse obeziteye kadar gider 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Oglum 6 aylik 8.300 cikti hemsiremiz bu kiloya bile baya sinirda dedi 
tarafından
Yok artık daha neler saçmalamış o hemşire
(45,023 puan) tarafından
Valla ole dedi canim ama annemker kaynanamlar normal dedi takmiyorum bebegim yemegi seviyo yediriyorum bende
tarafından
Canım 7 aylık bebeğin bile ortalama kilosu 8200 gram zaten internetten bakarsan görürsün 6 aylık bebek için bu kiloya düşük dediyse gerçekten hiçbir şey bilmiyormuş o hemşire Onun hiçbir dediğine güvenmem senin yerinde olsam benim oğlum yarın 7 aylık olacak Ben şu an Anca 8 kilo Bana göre benim oğlumun kilosu bile normal ki ben de hemşireyim yani böyle bir cümleyi hayatta karşımdaki insana kurmam
(45,023 puan) tarafından
Dusuk demedi canim fazla dedi
tarafından
Sınırda deyince ben de alt sınırda dedi zannettim ama bu kira üst sınırda değil canım Yine de saçmalamış yani o Hemşire ne alınır ne üst sınır bu kilo ortalamanın biraz üzerinde sadece
0 oy
(12,763 puan) tarafından
17 aylık kızım bile daha 10 kg değil sjsjsj beni kız da sorun kg almiyo ama bu bebekde çok kg yazık Bi doktor goturmelisiniz ben de Bi daha götürecem azıcık bize verse de olru 
tarafından
Ay öyle ihtimalim olsa bende alicam 6 aylıkken 6900du bebeğim şuan kaç oldu bilmiyorum almiyo kilo ikisi yanyana gelince benim ki yeni doğan gibi kaldı gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D
(12,763 puan) tarafından
Valla sorun benim kızda yediği ile kaka yapıyo metabolizma hızlı yaramıyor yediği 2 dk durmaz
0 oy
(18,225 puan) tarafından

benim oğlum 7. aya girdi 8.500 kilo yinede dr götürsünn 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 980 göst.
0 oy
8 cevap 323 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kaktushane (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 211 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu