Eşiniz ne sıklıkla dışarı çıkıyor ne kadar duruyor dışarda. Bundan rahatsız olan var mı. Veya dile getirince tepkisi nasıl oluyor. Bn dışarı çıkmasını istemiyorum hafta da iki üç kez çıkıyor evde tek kalıyorum skliyorm hamileyim 7 aylık ... Arkadaşları zırt birt arıyor ısrar ediyor gel gel diye. Ve hepsi bekar ipsiz sapsız. Takıldığı insanlara bakıyorum bı de eşime çok tuhaf oluyor acickasi. Ben hiç bir arkadaşımla dışarda bulusamiyorm bu durum bnm canımı sıkıyor. Siz napiyosnz peki yardımcı olur msnzz
1 yıldır evliyiz bi kaç kez halısahaya gitti bi kere benim erkek kardeşimle beşiktaş maçına gitti bi de geçen hafta arkadaşlarıyla yemeğe içmeye gitti gece 12de geldi hepsi bu kadar. Onda da arkadaiları çok ısrar ettiği için gitti bekarken çıkar gezerdi evlendik şehir değiştirdi hiç çıkayım gezeyim edeyim yoktur canı sıkıldığında hadi beraber gidelim der gitmezsem gitmez.
Benim esimde yeni yeni cikmaya basladi gec geliyor bazen her zaman degil ama ben kavga ettikce daha beter oluyor kendi agzoyla diyor sen mudahale ettikce bana tatli geliyor diyor bende karismama karari aldim bakalkm ne olcak bir arkadasi var zaten resmem kumam
Sende çık neden cikmiyorsunki erkekler geneli öyle canm takma kafana
Benim eşim bensiz dışarı çıkmaz arkadaşları çağırsa bile gitmez ben tek kalmayayım diye memleketten farklı bi şehirdeyiz bi de hamileyim tek bırakmaz beni nolur nolmaz diye önceden beri de zaten bizde alışkanlık ne o ne ben birbirimiz olmadan dışarı cikmayiz bi ekmek bile alsak beraber gideriz
Benimki evden işe işten eve giderse ekmek almaya gider her yere birlikte gideriz
Benmkde aksine hiç çkmıyorn:(
Benim ki işten eve evden işe. Arabamız var alışverişe birlikte gidip geliyoruz tıraşa zaten görümcemin kocasına gidiyor oda görümcemlerde oluyor zaten tıraşı evde yani. Arkadaşlarla gezmeye gitmez hiç telefonda ara ara konuşur sık değil tabiki kayınvalidemlere uğrar ben yokum diye yemek bile yemez avradda evde tek onla yerim der ben yoksam gezmeyi pek içi almaz sen evdesin ben napayım dışarıda der arkadaş ayağını pek sevmez. Gittiği yerden çabuk gelir işini bitirir bitirmez gelir bankaya gittiği zaman hiç dışarı da yemek yemez evde sende açsın gelip senle yemek varken dışarda yemem der. Ama bazen çıksın gezsin istiyorum arkadaşları ile kendi isteği ile gitmez. Bide aşırı çaycı çayı hazır olsun yeter telefondan da film açar izler televizyonu bile pek kullanmayız böyle yani bide mesai olursa kalır mesaiye çalışmayı çok seviyor çalışmadan kaçmıyor hiç borç ödüyoruz o yüzden pek sosyal aktivitemizde yok. Anlayacağınız evimiz evimiz güzel evimiz çok evciliz yani :))
Haftada bir çıkar oda hafta sonu kahvaltıdan sonra çıkar öğlene doğru bir iki saat durup gelir gece çıkma huyu yoktur işten akşam dört gibi çıkar direk eve gelir benimki baya bi evciman yani
7 yildan beri beraber 1.5 yillik evliyiz esim istedigi zaman disari cikar aslada kisitlamam haftada 1-2 kere cikar ve arkadaslari bekar hepsinife taniyorum ayni mahalledeniz galina bu konuda sansliyim bende gunduzleri cikarim hatta bana gez toz hava al degisiklik yap der o yuzden bbu konuda hic sıkıntı cikarmadik birbirimize ve bu yuzden hic kavga etmedik herkese degisiklik bbaska ortam iyi gelio bazen :)
Benim eşim hiç çıkmaz hep beraber çıkarız türünün son erkeklerinden :) canım kocam maşallah diyeyim de nazar değmesin.
Haftada 1 sirket arkadaslari ile halisaha ya gidiyor bende o gün kendi arkadaslarim ile bulusuyorum.kahvesi sokagi yoktur.hali saha iptal olduğu anlarda cikmaz hiç dışarı
Benim eşim işinden eve, evinden işe gidiyo çok şükür öyle sıkıntılarımız yok olsaydı eğer bende ona aynısını yapardım.. kız arkadaşlarımı çağırırdım eşimle değil de onlarla daha çok ilglenirdim.. bizim problemimiz de telefonla çok uğraşıyo eşim, watsap grupları var parasal anlamda yatırımcıların olduğu bi grup onları çok takip eder.. bende aynısını yapıyorum telim elimde arkadaşlarla muhabbet edrrim ki anca benim farkıma varır napıyosn diye söylenir benle ilgilenmiyosn diye kendi söyler :) Ben snuç olarak amacıma ulaştım, e telde oyalanıyomu diyeceksiniz oyalanır ama beni de ihmal etmez bu sefer..
Her hafta 3 gün disardayiz sabaha karşı gelir
Bnden izinsz cikamaz ztn ama kendiside gitmez evden ise isten eve :)
valla esim her aksam disarda 11 12 gibi eve geliyor bende kavga ediyom ama anlamiyor napim biraktim artik kendi haline zaten o arkadaslarindan nefret ediyorum eve girdigi gibi ariyolar nerdesin hadi gelsene falan hepside evli hepsininde karisi bikmis valla
Ipsiz sapsız kişilerle görüşmesine müsaade etmiyorum neyse ki pek öyle arkadaşı yok zaten. Arada sırada evli arkadaşlarıyla görüşür. Genelde beraber çıkarız pek yalnız çıkmaz. Zaten eve geliyor yorgun argın hali kalmıyor gezmeye. Kalan vaktini de bizimle geçiriyor. Ama halı saha falan derse karışmam onun da ihtiyacı var sonuçta kafa dağıtmaya diyerekten. Haftada 2-3 kez çıksa ben de rahatsız olurdum. Hamileyim bir de bebeğimiz var yoruluyorum zaten evde bizimle ilgilenmesi ya da ailecek gezmemiz lazım.Normalde de sevdiklerimi paylaşamayan bir insanım neyse ki eşim de evcimen. Yoksa bilemiyorum. :)
Valla esine guveniyorsan sorn yok . Esimi arkadaslari arar ısrar eder cıkmaz , daha bugun sofrada cagriyolar israrla epeydir dedi , kızdım çık kafanı dağıt eve baglamiyorm seni dedim benden izinlisin dedim rahatsiz braz toplada kendini git gorus dedim tabiki cikicak , hep karisinin basini bekleyemez ya cikip bi hava alsin ,esimin arkadaslari da bekarlar ,kiz olmadigi sure sknti yok hepten eve baglayip yuklenne yazik onada
Benimki hamile olmadan önce öyle arada bir arkadaşlarıyla pes oynamaya felan gidiyordu vs.. Ben bisey demiyordum çünkü herkesin kendine özel ayiracagi zamanı olmalı diye düşünüyorum. Hamilelikten sonra hic çıkmadı daha. Ama çıkmak istese çık derim çünkü zaten her zaman çıkan biri değil içkisi felan da yok öyle pes felan oynar gelir. Ama cok çıkan biri olsaydı çıkmaması için değişik şeyler yapabilirdim cilveli vs.. Yada yapmaktan zevk aldığı şeyleri yapardım mesela tavla satranç seviyorsa hadi oynayalim derdim arkadaş gibi..
Benim esim hic dışarı çıkmaz hafta sonlari beraber gezeriz esim cumarrtesi pazar çalışmıyor cuma ise yarim gün o yüzden genelde hafta sonlari sehir dışına çıkarız onun haricinde isten gelip yemekten sonra her akşam 1 saatliğine bi abisi var onun yanına gider beraber ibadet ederler. geri gelir esim cok dindardır o yüzden karışmıyorum. Bunlar haricinde daha hic dışarı çıkmadı arkadaşı falanda yok zaten . 2 yıldır evliyiz
1,514,887 soru
24,703,402 cevap
369,050 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın