0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimin burnu akıyor çok halsiz görümcemler pozitif çıktı testleri ben o kadar hergün evi hipoyla temizlerken çok çok dikkat ederken kimseyle sarılmazken eşimi buldu herhalde polis kendisi şubedeki arkadaşlarında 7 kişide de pozitif çıkmış. Memlekete tekrar gitsem bu sefer eşimde varsa benden de başkasına geçer, babam falan seni alıp getirim diyor hamilesin bide küçük çocuğun var diyor. Of of 7.5 aylıkta hamileyim eşimde belirtiler çıkmaya başladı psikolojim bozuluyor

7 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Gitsin test yaprirsin erken den canim 
tarafından
Yaptıracak canım hastaneye gidecem dedi
-Reklam-
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Evde karantina da kalırsınız korkma geçmiş olsun 
0 oy
(909 puan) tarafından
Ben korona oldum eşimle bebeğimle hep birlikteydik onlara bulasmadi canim
(555 puan) tarafından
Kız eşim dünden beri midesi bulanıyor kusuyor afedersin halsizik var ama öksürük yok şuan
(909 puan) tarafından
Zor tabi ben öleceğimi zannediyordum ama solunumum çok iyiydi
(555 puan) tarafından
Sigara çok içiyor yaa öyle birşey olurmu
(909 puan) tarafından
Evet ben sigara alkol kullanmadığım için çok ağır atlatmadim
(555 puan) tarafından
Bende az içiyorum ama eşim çok içiyor dünden beri kusmasi var halsiz ateş yok daha normal usutmus olabilir mi korkuyo insan
0 oy
(3,281 puan) tarafından
gitme canim baban falan yasliysa risk olabilir onlar icin sende evden cikma Allah muhafaza Rabbim sizide korusun
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Canim gecms olsn. Sende test yaptir allah korusun. Insallah benim abim gibi ayakta iyilesir. Karantinadaydi evinde ama saglik sorunu cekmedi cok sukur
0 oy
tarafından
Rabbim hepimizi korusun bende post actim amcamin kizi korona malesef ki

Oda gribim amca demis babama sonra iyice halsizlesine gitmis teshis konmus
0 oy
tarafından
Buda halsizlik grip gibi işte canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
12 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ogedayinannesi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
0 oy
5 cevap 165 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meyy (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde simgeozkn (1,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,032 soru

24,177,460 cevap

336,177 kullanıcı

...