0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşiniz özellikle buranız çirkin olsun kimse begenmesin diyor mu yaa  bana inşallah yüzün sivilce dolar diyo kapalıyım makyaj pek yapmam ama benimki kirpiklerimi kesmeyi bile düşündü çok uzun **** oluyor maskara sürdürmez kıskanır hamileyim kızımla konusuyor diyorki anana kirpklerin benzemez inşallah diyo :D
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kirpiklerini güzel diye kesmeyi düşünüyor umarım buna mutlu olmuyorsundur bu kıskançlık değil bu başka bir boyut bence 
(62 puan) tarafından
Yapacagından değil öyle anlatıyor yani
-Reklam-
0 oy
(787 puan) tarafından
Bence senin kocan saçmalamış :))))) abartmış
(62 puan) tarafından
Bende arada öylr düşünmüyor değilim :D
(787 puan) tarafından
Canım çünkü kıskanmak çok ayrı bişey kıskanmak inşallah yüzün sivilce dolar yada kirpiklerini kesiyim demek değil
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Benimkide makyaj yaptirmaz hemen anlar gözüne birşey mi sürdün kirliğine birsey mi sürdün diye 
(62 puan) tarafından
Benim sürmesemde uzun ondan **** oluyor :D
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Hahaha kirpik kesmemi he deyseydin gel tras et kesmek az kalır 

Benimki goz makkaji yaparsam kizar arada guzel oluyor gozlerin yapma deye:D

(62 puan) tarafından
Valla bide kızıma karnımda öle konusuyor delirdi adam iyice :D bidr 7/24 yanında değilim görevde o ben istanbuldayım iyice kafayı yedi :D
(30,108 puan) tarafından
Ahhahah vah vah
0 oy
(6,189 puan) tarafından

Oyle bir psikopatligi yok sukur:DHatta hadi makyaj yapicaksan yap oyle gidelim diyor arada bos durmasin diye saclarimi ona yaptiririm

(62 puan) tarafından
Sacımı tarar ama sacım gözükmüyor ya dısarda ondan :D
0 oy
tarafından
Hiç demedi şimdiye kadar . Aksine ne kadar güzel gorunsem o kadar hoşuna gider ..bikeresinde iş yerinden bı kızla tanistirmisti beni . Kıza nasil eşim güzel dimi falan demişti sakayla karışık . Çok mahcup olmuştum . Kız da kesin demiştir bu adam.manyak mı ne falan  diye. Öyle dikkat çekici bı guzelligimde yok yani 
(62 puan) tarafından
Valla eşim bana dşarda paçoz olmamı istiyor evde tabiki karısmıyo :D
0 oy
tarafından

:D kızlarımın biri esmer biri bildiğin  sap sarıherkes küçük kizin daha güzel der ama.bana göre ikiside aynı <3 can parçalarım 

Eşim diyor Allahım boylu poslu.manken gibi garı aldım kızlarım daha beter oldu la niye anamıza çektiniz diyor az çirkin olaydınız ben sizi ellere vermeye kıyamam :D

Bide gözlerimi .cok sever sakin ananız gibi buğulu ve etkileyici bakmayın güneş görse üçünüzü bir arada parlamaya utanır :angel::angel:

(62 puan) tarafından
Banada diyor dogunca kızım ben sizle nasıl baş etcem :D
0 oy
tarafından
Fazla fazla abartılı kiskanclardan hiç haz etmem. 

Öyle bi durum.olmadi eşimle ama genellikle rujdan nefret eder bana da izin vermez surmeme
(62 puan) tarafından
Ben seviyorum kıskanmasını kesiceginden değil ama sinir oluyof :D
0 oy
(107 puan) tarafından
Evet benim kocamı tarif etmişsin. Ben tesettürlüyüm asla pantolon giyinmem makyaj yapmam hatta gözlerime sürme bile çekmem eşim makyaj malzemelerinden iğrendiğini söylüyo. Bende hamileyim karnımın belli olmasından çok çekinir dışardayken yanımdan erkek geçecek olsa benim önüme siper olur kimse ne oğlumun ne de karımın hiçbir azasını görmesin der..
(107 puan) tarafından
Ya bazıları çok gereksiz çok sıkıcı diyorlar ama eşimin bu hallerinden memnunum. Allaha şükür ki böyle bir eşim var .. :)
(107 puan) tarafından
Kızz benim de eşim asker..
Eski postlarıma bak hep asker eşimle ilgili sorular sormuşum :D
(62 puan) tarafından
Benim devamlı asker uzman çavuş
tarafından
Bende memnunum esirgemesi koruyup gözetmesş çok güzel. Saldım çayıra mevlam kayıra olması hiç hoş değil
(107 puan) tarafından
Aynen öyle. Eşim beni kısıtlamaz bi yere gideceğim zaman giderim falan ama adam tesettüre ve sadeliğe çok bağlı bir adam
0 oy
tarafından

Ne münasebet canım kim ister karısı çirkin olsun:ermm:

(62 puan) tarafından
Valla evde istediğni yap dısarda çirkin ol diyor kısaca kimse senin güzelliğini fark edemez diyo :D
0 oy
tarafından
Kirpiklerimi boyadigim icin kiziyodu makyaj malzelerini atcam falan die ama alusti artik hic karismiyo simdi
(62 puan) tarafından
Bende yanında yapıyorum ama dısarda yok yani izin vermiyor
0 oy
(4,234 puan) tarafından

Hahaha hamileyken kilo.aldigima sevinirdi sonrada derdiki hamilesin zaten karnin burnunda kim.bakacak demi derdi:Dama seninkininki artik kiskanclik boyutunu gecmis valla

(62 puan) tarafından
Valla diyorki yarış yapalım kilo olarak hangımiz geccek diyo beni gaza getrcek ki kilo daha ckk alım :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 445 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gamzecsknn (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 620 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,484 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 651 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Hilal❤️Ecrin❤️Tulay (982 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,541 soru

24,073,564 cevap

330,811 kullanıcı

...