Valla esim bana soyledi cnm test yaptim biraktm esim dayanamayip gidip bakmisti
Eşim , sonra eltim , sonra kaynanam , sonra annem
Ablam ve annemle ablam annemdeydi kamera açıp konuşuyorduk zorladı ablam illa git test al diye yok fln dedim kızdı çıktım aldım yaptım çift çizgi görünce kamera ile aradım gene çıldırdı
Ben ultrasyona gidecektim hamileler giremezdi radyasyon vardı diye . Esimde dedi yarın kan her bakalım hamile degilsen gir dedim yok hamile değilim. Neyse sabah ısrar eti kan verdim .gece sonuç çıktı .kavga ettik yine sonucu doktora gösterecem. O an yok diye bağırdım . Baktım doktor demezdi sonuç pozitif bizimki çığlık ati çok istiyordu kocamın icinemi doğmuş ne
Ben eşimden test istemiştim sabahı bekleyemedim gece 2 de kalkıp yaptım ve sonuç pozitif hamileyim tabiki bi heyecanla koşup eşimi uyandırdım sedat sedat kalk ben hamileyim dedim döndü ve söylediği şey biliyorum kusmalarından belliydi dedi ve döndü uyudu
Bende ilk eşimle, kaynanamgil,annemgil ,diğer zamanda ise diğer kişiler
Kizkardesime söyledim.
Kizim okuldan geldi ona söyledim ve beraber acile gittik. Kan sonucu cikana kadar pazara gidip alisveris yaptik. Sonuç 10bin cikti. Sabah doktora gittim ve kese göründü bebek görünmedi. Annem ve diger kardeşime dedim. 1hafta sonra gittim kalp atışını duydum. Bir gun sonra kuzlarimla markete gidip emzik aldik. Hediyelik kutuya emzik ve bir tanede bebek bezi koyduk paketledik. Akşam eşim gelince kizim, baba bunu sana birisi getirdi verdi diyerek teslim etti. Esimde boylelikle 10 gün sonra öğrendi
12 yildir bebek istiyordu. 2 kizim var. Küçük kizim 1 yasindayken yalvarmaya başladı, 1 tane daha bebegimiz olsun diye, kismet bugüneymiş.
RABBİM saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
1,493,346 soru
24,400,014 cevap
350,052 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın