0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kardeşim verdiğiniz artıyı neden geri alırsınız anlamam ki admin bana 1000 puan ver denilen postta bildirimler de saydım 10dan fazla artı almışım ama bakıyorum 4 tane kaç tane olmuş artı umrumda değil ama neden geri cekersiniz ki tövbe yaa:angry:

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bana da yapiyorlar aynisini.madem verdiniz geri almayin. Ha alacaksaniz da vermeyin. 
tarafından
Benim de demek.istedigim bu puan artıyor bilmem ne diye değil zaten artı verince puan artıyor ama o zaman vermeyin verdiyseniz geri cekmeyin o sınır bozuyor
tarafından
Evet. Ben de bakiyorum mesela 13 bildirim var 10 tanesi arti oy aldiniz diyor. Giriyorum bakiyorum ya 2 oy var ya da 3.
Sanki ceplerinden cikariyorlar. Madem vermeyeceksiniz, vermeyin arkadasim, zorla isteyen yok.
tarafından
Aynn ya beğendin yorumu verdin daha niye geri alırsın ki 1 saat içinde sürekli bildirim geldi baktım yine aynı
Kim me edeceğini şaşırdı artik
tarafından
Ya ne oldugunu bilmiyorlar, ya da isleri gucleri yok oyun oynuyorlar. Ben oyle dusunuyorum artik
-Reklam-
+2 oy
(25,178 puan) tarafından
Ey yarabbim ne artıymış yaaa :D 
tarafından
Kizzzz linç etme laa ben artı istemedim verilmiş verilmemiş umrumda değil ama neden verio geri aliyolar onu soruyorum
(25,178 puan) tarafından
Çok artı var diye kıskanmışlardır :D
+2 oy
(1,158 puan) tarafından
Bosver be gulum aman burda kimin noldugu belli degl zaten bu aralar burasi varya tuhaflasti ikom
tarafından
He ya mervişim cidden nerde deli var buraya toplandı 2 gram akıl vardı oda gitti şükür:))
(1,158 puan) tarafından
Aynen oyle ikomm bide kurallar flan geriyo artik
tarafından
Off onu hiç deme adı üstünde sohbet da burası yarışmalar komik postlar kalmadı daha
(1,158 puan) tarafından
Ee izin vermiyolarki hayir yani sohbet bolumu zatn ama tadindan cikti
tarafından
Aynn yaa sanki askeriye sırf googlede yazınca hemen burası çıksın daha fazla kişi gelsin diye
+2 oy
(2,540 puan) tarafından
Hea benimde öyle kaç yüz tane artim gitti değişikler 
tarafından
He ya veriyorsanız almayın alacaksanız vermeyin ne kadar saçma
+2 oy
(8,060 puan) tarafından

Fesatlık :D .........

tarafından
Ahahaha olabiler;))))
0 oy
(2,583 puan) tarafından

:Dtek derdin bu olsun canm 

tarafından
Ahahahah Aminnn:))))
Allah kimseye aşamayacağı dert vermesin
(2,583 puan) tarafından
Aminn amin :)
0 oy
(16,783 puan) tarafından

Kız Allah başka dert vermesin ay ne çok önemsiyorsunuz şu artı meselesini :D artı alınca  puan artmıyor ki 

tarafından
Bak fatooooo kiz biliyorum onu ben öyle puan delisi de değilim mesela herkes artı istedi ben hiç öyle bisey etmedim sadece yorum yapıyorum bakıyorum bildirim geliyor dönüyorum yok la vermeyin onzaman
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Verilip geri alınan altınlar diye okudum beee ahhahahaha

+ lara pek dikkat etmiyorum:ermm:

tarafından
☺️☺️☺️☺️ ay betül yaaa bazen bende öyle algılıyorum
Ya bende dikkat etmem önemsemem zsten ama bakıyorum bildirim geliyor basıyorum yine aynı sinirimi bozdu
0 oy
(2,788 puan) tarafından

Sanki ceplerinden veriyorlar :D

tarafından
Ahahahah çok doğru dedin ah bak sana artı verdim geri alayım ne alaka yani bende buna sinir oldum bakıyorum bildirim geliyor basıyorum yine aynı sinirimi bozdu ya
(2,788 puan) tarafından
Boşver canım takma değmez :D
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Çekemiyorlar banada öyle cok yapan var :D:D

tarafından
Ne kadar sinir bozucu demi yaa
(30,106 puan) tarafından
Maglesefff cagnim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 368 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 479 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 577 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,056 soru

24,067,207 cevap