0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Gelmiş iki gözümün çiçeği :Ddddd❤❤❤❤

notu ile kapatıldı: Kişisel post

4 Cevaplar

0 oy
(1,517 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hiiiii inanamıyoruumm bunlar benim için miiiii kalp kalp kalp :)))) 
tarafından
Nerelerdesin acaba sen
(1,517 puan) tarafından
Ders çalışıyorum :D kpssye 2 ay dhbt ye 5 ay var zaman daralıyor :D bide yaz günü ya annemgilin ev bahçeli diye genelde oradayız orda da vakit çok çabuk geçiyo ondan ama seni çok özlediiimm adını görünce mutlu oluyorum canmsn :)) :Dd
tarafından
Kolay gelsinnn Seeyymaaaa:D
Ya bende bi ara girmiyordum netim sıkıntılıydı şu aralar aktif olmaya başladım annemgilde olunca wi-fi var ondan :DD Bende çok özledim vallahiiiiii iyiki geldin bi kaç kez baktım etkinliğine hiç denk gelmemişiz 20 haziranda girmişsin bi
tarafından
Aa sende mi hem kpss hemde dhbt çalışıyorsuun :) bende aynı durumdayım bide tabi bir sürü ezber var başladın mı ezberlere?
(1,517 puan) tarafından
Yemekleri de annen yapmış rahatsın tabi demi :Dd
Bazen giriyorum seni görsem gene yazardım da görmedim demekki bu ara aktifsen senin için biraz gelebilirim buralara :D oğlumun küçük arkadaşı da iyi mi büyüdü mü bide vücudundakiler tamamen geçti mi
(1,517 puan) tarafından
Evet 30.cüz tamamı zaten bide diğerleri var yasin fetih vs. Ama onlara henüz başlamadım kpssden sonra başlıycam inşallah. Lisans mı?
tarafından
Valla çok rahatım sulu köftenide al gel lütfen:DD ablam vardı 15 gün kaldı bende 1 hafta kaldım yarın gidecem bende malum bizim işler başlıyor yarın lahana felan ekecez  işçi gelecek yemek yapılacak:))
Şükür kızımda iyi çok hareketli ya hiç durmuyor resmen :D vucudundakiler  işte çok doktorlara götürdük hep u yuz diyorlardı kremler felan hiç geçmedi babannem görünce bunlar göz çocuğa göz değmiş dedi koyun gözü takın dedi inanır mısın onu taktıktan sonra hepsi kayboldu çok şükür ki
tarafından
Yok benim önlisans ama hırs yaptım inşallah başarırım. Önceden ücretli yapıyordum. Ezbelerin yarısı bitti yarısı kaldı benim. Bi yandan kpss bi yandan dhbt Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
(1,517 puan) tarafından
Hemen geliyorum bi konum at :D aa tarlayaa o zaman hiç girmeye vaktin olmaz kii.. İyi olmuş keşke sende 15 gün kalsaydın kışın bişy anlamamıştın :D evet söylemiştin onu tek tük kaldı demiştin ya şükür geçmiş hepsi
tarafından
Daha şuan öyle pek iş yokta yarın giremem belki :D işte sebze çıktığı zamanlar gidecem tek tük biber salatalık felan çıkıyor işçi gelmeye başladığı zaman gidecem ben şuanda kayinvalidecim ilgileniyor:D
(1,517 puan) tarafından
Hmm anladm cnm benm lisans bizm sınava daha az kaldı. Ben ezberleri okul zamanı yapmıştım ama tekrar istiyor tabi Allahım kolaylık verir inşallah. Amin
(1,517 puan) tarafından
E bende onu diycektim kaynvalden yapsın yemeklerini diye zaten yapyomuş :D onları ihrac mı yapyonuz :D
tarafından
Ya oda ekecek dikecek ya ondan yemek yapmaya adam lazım :DD hale götürüyoruz ya :))
Sen napıyosun oğlun nasıl iyi miiiiiii
(1,517 puan) tarafından
Ve tek gelin olaraktan bu görev senin :D ne güzel olur onlar yerli yerli taze taze bayılırım kaynvldemgiln az bahçesi var kendmze yetck kadar dikyolar da o bile güzel :Ddd iyiyiz şükür süt diyeti yapıyoz beraber doktor bana da yasakladı egzeması geçmek bilmedi bi an önce iyileşir inşallah ya..
tarafından
Evet benim görev yaani :D evet güzel oluyor ama biraz yorucuuuu:) sabahın köründe kalkıyoruz eve geldiğimiz zaman belli olmuyor aurekli gunesin altindayiz felannnnn:)))
Ya ne egzaması hayırdır geçmiş olsun
(1,517 puan) tarafından
Bide bebek var bu sene daha yorucu olur ev düzeni gibi olmaz tabi demi. Ya işte 10.ayından beri egzeması var test yaptırdım süt alerjisi var geçmek bilmedi en son iyi bi doktor buldum o bana da diyet başlattı şükür ben süt ve süt ürünlerini kestğmden beri hiçbirşey yok yarında kontrol var bakalım ne dycek böyle işte alerji çok yorucu bişey
tarafından
Ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah geçer biran önce
(1,517 puan) tarafından
Amiiinnn teyzesi şu zamana kadar ne yoğurt yiyebildi ne peynir.. Çok şükür ki emiyo. İnşallah geçecek sabrediyoruz bakalım
tarafından
Oyy kuzum ya çok zor geçer gider inşallah biran önce
(1,517 puan) tarafından
Amin teyzesi sağolasın:) ❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Aa ben miiiiiiiii<3:D

tarafından
Sen hep buradasın kız :D ❤❤❤
tarafından
Gidiyorum o zaman
tarafından
Hayır gitme sakinnnn❤
tarafından
Pekiii:))))☺️☺️❤❤❤
+1 oy
(30,116 puan) tarafından

Millet hep üzerine alınıyor hahaha kiyamam ya:D

tarafından
:DDD şakacıktan diyorlar kız:D
(30,116 puan) tarafından
Bilirem ahaha
(7,449 puan) tarafından
Havada bi kıskançlık kokusu mu var:DDDDDDDDDDDDD
(30,116 puan) tarafından
Hahahah bilmem varmi
0 oy
(7,449 puan) tarafından

:D<3 ben miyim gı 

tarafından
Hee giiii:Dddd
(7,449 puan) tarafından
Ahhh canniiiiiiimmmmmmm ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
tarafından
:DDDDD ❤❤❤❤⚘⚘

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 522 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
27 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Gencanne456 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,011 göst.
8 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,887 cevap

331,867 kullanıcı

...