0 oy
1,184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben hazırlıyorum ev hanımıyım üç yıldır da çalışsam da calismasam da hazırladım 

36 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Evet yanına hazırlıyorum... Bazen kiyamiyor kalkma nolur diyo ama asla vicdanim izin vermez kalkar ugurlarim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kahvaltı hazirlayamasam bile mutlaka tost ekmk arası bisey veriyorum çay icemez sabah geç kalacaz diye hemen gider 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
malesef esim.sabah kalktığı gibi yemek.hayatta yiyemez hep bir mide bulantısı olur sabahlari hafta sonları bile uyandığım gibi mutfağa giderim ben kalktığım.gibi hemen birseyler yerim.sigara zamani kalan bir alışkanlığım onu bile hazır sofrayı biraz beklettirir gelip oturmaz
0 oy
tarafından
Akşamdan herşeyi hazırlarım oda kalkıp çay kaynatıp yeyip gidiyo
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Çıkacağı saate bağlı 11 de giderse hazırlarım ama 10 önce ve 10 gibi hazırlamam
0 oy
(422 puan) tarafından
Bazen canim :)
0 oy
(648 puan) tarafından

Hazırlıyordum 1 çatal alıyor birakiyor sabahları sevmiyor kahvaltı yapmayı haftasonuda zorla karşıma oturtuyorum direk akşam yemeği istiyor ona kalırsa :)) o yüzden hazirlamiyorum canım 

0 oy
(526 puan) tarafından
Saat 7.30 kalkıyorum hazırlıyorum hem hamıle hem bebegım var ona rağmen bıle
0 oy
(226 puan) tarafından
Çocuk olmadan hamileyken filan hep hazirlardim midem bulana bulana sonra çocuk oldu alarm çalınca dürtüyorum geri yatıyorum anası hazirlarsa yer yoksa yok geçen günde söyleniyor kahvaltı hazırla diye tüm gece uyumuyorum bide kahvaltı mi hazirliycam el insaf 
0 oy
tarafından
Yok......yok
0 oy
(484 puan) tarafından
Her sabah vaktinde kalkar hazırlarım aslan kocamı asla ac yollamam :D zorla da ikinci bardak çayı icirrm iç uykun açılsın araba kullancan diye:)
0 oy
(184 puan) tarafından
Çocuk olmadan önce hazırlardım şimdi eşim kalkma diyor canım
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Hayir hazirlamam oda uyandirmaz zaten.Bir gun evde bir gun isde oldugu icin nobetten gelince beraber kahvalti yapiyoruz
0 oy
(15,421 puan) tarafından

Hep hazırladım bebeğim doğunca 1 aydır kayınvalidem yanımda o hazırlıyor ben öpüyorum uğurluyorum :D

0 oy
(6,319 puan) tarafından
Hazrılamıyorum Vala :) eşim uyu dyor kıyamıyor zaten kahvaltyla arası yok 
0 oy
tarafından
Genelde hazırlarım ama öyle çok bir şey değil çay  peynir zeytin gibi kahvaltılık koyarım oyle börek falan sabahın köründe uğraşamam 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 900 göst.
0 oy
32 cevap 871 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 512 göst.
0 oy
44 cevap 1,135 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler