0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (6,075 puan) tarafından

Amerika da kapılarını kapattı zaten onlar normalleşmeye hiç geçemedi

Trupa da tutuklama kararı çıkmış :D

O degil de 2. Dalga yaşanmadan kisitlamalar yine başlasa :ermm:

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu virs bitmez 3 dort gunluk yasakla  yapsinlar 15 20 gunde bisey anlaylm ama kurbanda yask gelr devleten para cikmiyor ya kimse calsmiyor eknmi durmuyor sonucta devlet gep kendi yonunden bakiyor hersey daha berbat oldu goren yok
(6,075 puan) tarafından
Virüsü incelemeye devam ediyorlar mikroskopla bakmışlar ağaç dali gibi yapıştığı yerden uzuyor ve görünusunude şeytana benzetiyorlar zombi gibi yapışıyormuş
tarafından
Hadi yaa ilet virs mahvettu dunyayi seytan kilikli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimse uymaz kimsenin de işine gelmez açıkçası. 
0 oy
tarafından

Kime kime kime :D trupa mi o turp değil bebeğim turp:D hemde sarı turp:D:woot:

(18,595 puan) tarafından
Sabah sabah ne saçmaladın kiz  :D
tarafından
Ahahah kiz esra trupa yazmış yaa ona ironu yaptım ahahahah :))))
(18,595 puan) tarafından
Haaa simdi fark ettim yanlis yazmis
(6,075 puan) tarafından
Böööö
0 oy
tarafından
Ekmek almaya ciktik yalaniyla yine cikan cikar ama
(6,075 puan) tarafından
Diger bayramda ki gibi ekmekçi dağıtsın
tarafından
Dagitirlar belki ama herkes cikmsk icin yalan soyluyo iste
0 oy
tarafından
Bayramda yasak çıkacak olsa bayramdan önce giderler sonraki gün de geri dönerler 
(6,075 puan) tarafından
2. Dalga kurban gelecek sanırım
(1,696 puan) tarafından
Benm doğumm da o zamana denk geliyor valla ay ne yapcam
0 oy
tarafından

Canım bu saatten sonra sanki biraz zor gibi düğün salonları açıldı hafta sonlarına herkes gün aldı yasak olsa düğünler yine iptal olmak zorunda olur ortalık karışır

Kurban bayramında ramazan bayramı gibi olmaz yasak var evinizde oturun diyemezler çünkü insanlar kurban kesicek pay dağıtacak ama belki birinci günden sonra 2 3 4. Günlerde  yasak olablir 

Onuda allah bilir :)

(6,075 puan) tarafından
Evet ya haklısın şimdi haberler de izledim de içim karardı resmen
Kocaya pazar günü bizi dışarı çıkarmadığı için küsmüştüm neredeyse adami hakli çıkaracak bu virüs
tarafından
Kendimizi  koruyup dikkat etmeye çalışcaz cnm başka çare yok  malesef rabb'im yardımcımız olsun
(6,075 puan) tarafından
Olmuyor kuzum olmuyor evde kapalı da alsan strece de sarilsan o sana yapışıyor ben geçirdim ama 2. Bulaşma riski var mikroskopla çekmişler uzuyormus bi virüs zombi gibi yapışıyormuş inceleyenler şeytana benzetmişler görünüşünü
(1,900 puan) tarafından
Herkes kurbanlık aldı halende alıyolar yasak gelse bile kaçar giderler kurbanlar kesilir mangallar yapilır herkes  memlekete geliyo bayrama daha çok gelirler bir virüs patlamasi olcak orası kesin sonumuz hayr olsun
tarafından
Allah yardımcımız olsun :((
0 oy
(161 puan) tarafından
Millet her yerde geziyor otobüsler tıklım tıklım.Haftasonu girilen sınavlarda zaten bir sürü insan dip dibeydi.Kurbanda ki yasak yaparlarsa dünyanın en saçma şeyi olur.Ben baya gülerim yani 
(6,075 puan) tarafından
Haftaya daha da çok olur bulasan virusun kendini gostermesı için 5 gün yetiyor
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kurbanda yasak biraz zor kurban kesilecek falan insanlar yine çıkacak dışarı benim korkum dagiilan kurban etleri dikkatli kesilmezse veya evde dağıtacak kişi enfekteyse kaç kişiye bulaşacak 
(6,075 puan) tarafından
Her ucu b.oklu deynek işte offff isyan etsek kime edecez
(3,033 puan) tarafından
Yok edecek insan bu virüsü bu yıl böyle atlaticaz mecbur ben artık düşünmekten psikolojimi bozalım düşünmüyorum artık vadesi dolan ölecek bahaneside virus geri kalanlarda bi şekilde atlatacak

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 656 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hocadegilogretmenim (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,794 soru

24,129,809 cevap

333,958 kullanıcı

...