Merhaba hanımlar
Bir ay sonra 3 yaşını dolduracak kızım 4 yasinda olacak ama şimdiden Bi dert var ki başımda o biçim
Saçmalıyorsun diye bilirsiniz ama inanın ne yapacağımı şaşırdım sorunumuz şu ki kimsenin eve gelmesini istemiyor hani çocuktur diyeceksiniz ama evimize biri gelince o kişinin oturduğu yere asla oturmaz anca silcem orayı sonra oturacak çay kahve mi ikram ettim şeklini aklında tutup o bardaktan bisey içmiyor aynı bardak sa farkına varmıyor kaynana kayinbabayla yaşıyorum onların dokunduğu biseye asla dokunmaz kaynanam su verecek mesela kızıma içmez biri minderde oturduysa o minderi kaldırıp yıkayıp indircem ki sonra oturacak koltukta oturduysalar yine silicem kızım mesela babası bazen kızımın yanına uzanır başını onun yastığına koyunca gelin görün ki ben o yastık kılıfını makinede yıkamayana kadar başını yastığa koymaz biri elini ekmeğe atınca yemez kaşığa çatala dokunduysak eğer o kaşık çatalı kullanmaz görümcem geliyor bize mesela pis kokuyorsunuz gelmeyin diyor kaynanama nene git banyo yap temiz üstünü giy annem gibi parfüm sık sonra gel yanıma kokuyorsun sen diyor bu hep böyle mi devam edecek bilmiyorum iyi diyenleriniz olabilir ama inanın bazen çok zorlanıyorum Bi komşuya gitcem veya annemlere bisey yemez orda oturmaz yere koltuğa hiçbir yere oturmaz ayakta durur biz eve gelene kadar kumanda mesela kayinpederim dokunduysa tertemiz silcem o kumandayı sonra çizgi film açıcam belki inanamayacaksınız ama gerçekten bu haldeyiz