0 oy
782 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

kkilzar bunlar neden herşeyi lgbt işaretleriyle yapmaya basladilar ki

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu durumu normallestirmeye çalışıyorlar 
tarafından
Bu durumu normallestirmeleri  çok saçma ama
tarafından
Evet ama herkes özgür herkesin kendi seçimi ya ondan .s
-Reklam-
+1 oy
(2,631 puan) tarafından
canım nutellanın kavanozu türkiyeye ait değil. başka ülkenin. türkiyede böyle birşey yapamazlar çünkü ahlaki ve dini değerleri yüksek insanlarız tepki gösterilir. Mabel matiz için birsey diyemem her bireye ve her değere saygım vardır. o lgbtliyse onun şeçimidir saygı duyarım.
tarafından
Bilmiyorum canım şaştım  kaldım  tabi herkesin kendi seçimi ama gelecek nesile bu şekilde kötü örnek olunuyor..
(2,631 puan) tarafından
emin ol gelecek nesil bizden daha şansılı ve akıllı. herkes kendince doğru yolu seçer kafan rahat olsun.
tarafından
Inşallah canım rabbim korusun  yavrulari
+1 oy
(6,188 puan) tarafından
Sayfalari acip,haberleri okusaniz anlarsiniz.Her gun kac escinsel,trans,lezbiyen olduruluyor ve cogunun aciklamasi sadece "Canim istedi" oluyor ve bunun karsiliginda da tebrik bekliyorlar.Din,dil,irk hic farketmez herkes istedigi hayati yasar ve kimse de buna karisamaz.Herkesin kendi secimi,kendi tercihleri.Bu insanlarla dalga gecen kisilerin de gelecek de nasil bir anne,baba olacaklari da mechul zaten.Onlarda bir virey ve taciz,tecavuz,olume maruz kaliyorlar ya da intihar ediyorlar.Bir annenin bebegini birakmasini,tacizi,tecavuzu,cinayetleri nasil normallesdirdilerse LGBT'nin normallesmesi cok dogal bir durum.Bir hata aranacaksa ilk once taciz,tecavuz,siddet ve cinayetden baslamak gerek.
(704 puan) tarafından
Taciz tecavüz şiddet ve cinayetin normalleştirilmeye çalışilmasi zaten hepimizin kanayan yarasi. Sokakta rahat yürüyemez,hakkımızı rahat rahat arayamaz olduk. İyi hal indirimi adı altında bir kadının caninin hapis yatari 10 yıl en fazla. Bunlarla uğraşilmasi gerekirken lgbt+ lilerle uğraşmak ne kadar doğru? Yada bunun normallesmesi ne kadar doğru? Tamam herkesin dini inanci kendini bağlar ama müslüman topraklarinda onlarin gözler önünde yaptıkları iğrençliklere asla izin verilmeyecek.
 Herkesin başına gelebilir kendini farkli bir kimlikle görebilir fakat bu bir hastaliktir. Tıptada hastalik olarak geçer ve tedavisi yapilir. Kadın kadına yada erkek erkeğe ilişkinin nesi normal? Aile çökerse toplum çöker.
"(Azap) emrimiz gelince oranın altını üstüne getirdik. Üzerine de Rabbinin katında işaretlenmiş pişirilmiş balçıktan taşlar yağdırdık. Bunlar zalimlerden uzak değildir."
HÛD  SÛRESİ / 82
Lgbt sapikliktir.
(6,188 puan) tarafından
Sizin,benim ya da digerinin cocugunun basina gelmeyeceginin garantisini kim verebilir size?Kimse.Evet bu bir hastalik psikolojik tedaviyle ilacla da duzelebilir ama bazi kisiler de bu durum tedavi edilemiyor ve kimse de bakip gulemez dalga konusu bile olamaz bu durum.Lgbt diye insanlar oldurulemez.Kimse de kimsenin yerine diger tarafta hesap vermeyecek ya da yanmayacak.Baskasinin gunahi sizden ya da bende sorulmayacak.
(704 puan) tarafından
Lut kavmi helak olmadan evvel onlara peygamber gönderilip uyarildi fakat onlar yalanladi,dalga geçti inanmadi ve sapkinliklarina her geçen gün yenisini ekledi. Onlar yüzünden bütün kavim helak oldu. Kişi eliyle düzeltemedigini diliyle diliyle düzeltemediğini ise buğz ederek Allah'a havale etmeli. Bunun günahı her bir müslümanadir çünkü onlara normalleşme yolunu değil tedavi yolunu göstermek zorundayiz. Ben şahsım adına kimsenjn öldürülmesi, taciz yada dalga konusu olmasini savunmuyorum elbette yapılan yanlışa karşılık yanlış cevap verilmez fakat şu an ortada dönen durum çok daha başka. Tesettüre gelince öcü diyenler söz konusu sapkinlik olunca en ön safhada. Medeniyet adı altında kardeşçe yaşamak mı? Asla. Allah'ın kitabinda cinsiyet vardir cinsiyetsizlik değil. Amme suresinde "ve halaknakum ezvaca" ayeti geçer. "Biz size eşler yarattık" Eş, kadın ve erkek olur. Kendi seçimini yaşamak isteyen yaşar ama bunu gözümüze gözümüze sokup çoluğumuza çocuğumuza kardeşimize empoze etmeye calişamaz.
 Ben çocuğumu okula, gezmeye, arkadaşına gönderdiğimde gözüm arkada mi kalacak onlara böyle bir dünya mi birakacagiz? Yapmayin. Elbette saygi duyarım kendi tercihlerini yaşasinlar ama şu an ki gibi herşeyi alenen yaparız mantığı bana ters. Sizin görüşünüze saygim var. Siz bu konuda daha yumuşak ben ise net bir şekilde karşıyim
 Sizinde benim görüşüme sayginiz olduğunu düşünüyorum. İyi günler ☺️
(6,188 puan) tarafından
Tabiki de herkesin dusuncesine saygim var ama ben bu konuda daha hassasim cunku yarin kime ne olacagi belli degil.Cocuklari bilincli yetistirmek lazim evet tedavi gorup de duzelmiyorsa da yapacak hicbir sey yok
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Lgbt ne demek 
tarafından
Eşcinsellerin simgesi cnm
(995 puan) tarafından
Lezbiyen gey biseksüel transeksüel demek
(6,073 puan) tarafından
Sınav sorusunda bu adamın ne işi var ya milletin hiç öğrenecek biseyi kalmamış mi
tarafından
Artık bu olayları normallestirmeye çalışıyorlar ne gerek var bunlara  çok saçma
0 oy
(18,185 puan) tarafından

image

image

imagebiz uyumaya devam edelimmm

tarafından
Ooo canım baya şeyler  varmış ya
(3,272 puan) tarafından
mabel matiz apacik belli ediyor saka gibi
(18,185 puan) tarafından
olmazmı yayıyorlar normalleştirmeye çalışıyorlar  helak olan kavimleri biliyoruz ama bu iğrençliğe göz yumuyoruz nasıl yayıyorlar
(18,185 puan) tarafından
Allah islah etsin hepsini
tarafından
Aynen öyle rabbim akıl fikir versin
0 oy
(704 puan) tarafından
'Sozde' sayı duyup onlarada hak taninmasini istiyorlar. Onur haftasi adı altında yüzlerce ünlü marka destek veriyor gerçekten durum içler acısı. Lut kavminden geliyor soyları. Rabbim Hidayet versin
tarafından
Âmin inşallah aslında  insan çocuğu olunca korkuyor bunları gorucek diye insanlık hali çok kokuyorum
tarafından
+++++++++++++
0 oy
(3,272 puan) tarafından
youtubede katarsist diye bi program var hep böle lpgt üyeleri var escinsel biseksuel gay lez falan hepsi o kadar normalmis gibi anlatiyolarki 
tarafından
Evet izledim onu bi kaç gez tüylerim diken diken oldu bi anne oğul vardı beraber katılmışlardı  kadın lezbiyen oğlu gay di çok güzelmiş gibi anlatiyrlardi  şok oldum tüylerim diken diken oldu
(3,272 puan) tarafından
evet ben cok sasirmistim gruurlanarak anlatiyolar bitaneside seksss iscisiymis oyle bi anlatiyoki parayla kadinlarla dolaniyomus
tarafından
Aynen onuda izledim kilolu  bi adam di  ya ne diyim  rabbim çocuklarımızı korusun ben hamileyim inan görünce bi tuhaf oldum
(3,272 puan) tarafından
sen izleme canim etkilenebikirsin
tarafından
Etkilendim bile canım ama ne bilim rabbim akıl fikir versin yanlışlarından dönsünler inşallah
0 oy
tarafından
Devam etsinler bakalım lanet ırk. Allahın azabının karşısında ne yapacaksınız bakalım 
tarafından
Bari bu kadar yaymasinlar  ya ileriki zamanda çok rahat davranacaklar
tarafından
Canım biz elimizden geldiğince hep onlara karşı olup onları lanetlicez. Ama Allahın da bir planı var elbet
0 oy
tarafından
Normallestirme çalışmaları bunlar ve maalesef etkili de oluyor..... müslüman uyanık olmalı ama maalesef günümüz insanlarının bir çoğu sosyal medyanın esiri olmuş herkes birbiriyle yarış halinde ve özendirme peşinde 
tarafından
Aynen öyle canım çocuk oyuncaklarında  bile lgbt işaretleri var
0 oy
tarafından
Çünkü müslümanlar uyuyor. Dünyadan bi haber yaşıyorlar. Siyonizm nedir.? Neye hizmet etmektedir.? Rockfeller ve Rochlid aileleri kimlerdir amaçları nedir.? Bunları bilmeden anca altın günlerinde kek kısır yiyerek ömür geçirirsek çoluk çocuk lgbt de olur yarın bi gün tanınmaz hâlde orda burda güya onur yürüyüşüne de katılır. Sözüm ona saygı diye ortalığı ayağa da kaldırır. Saygı falan da duymuyorum. Beni yaratan biseye lanet ediyorsa sapkınlık diyorsa ben de Rabbime asi olup saygı duyuyorum diyemem. Dersem ahirette de cehenneme zümeraa giderim
0 oy
(247 puan) tarafından
Bi kereden bişey olmaz diyen bakan gördü bu gözler. Ondan sonra bunlar o kadar küçük şeyler ki. Kaldı ki adam gay diye iyi bi şair olamaz veya iyi bi şarkıcı olamaz diye de bi kaide yok. Sanat güneşi diyoruz hala zeki mürene sonuçta. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 452 göst.
0 oy
9 cevap 321 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 371 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler