0 oy
1,420 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar daha bebişim küçük 9aylik ama bazen 2.ciyi yapsam mı diyorum .bazende büyüsün diyorum gel gelelim sezeryan oldum ve o bastırma yüzüne korkuyorum çok kötü geçmişti bı geldi hemşire bastırdı gözlerimden yaslar aktı bide hastane koridorunda çok duyulmuş. Ne kıymetli canın var dedi .ne diosun kolay mı ne die bagirdim bende.sirf bu olay yüzüne 2.den korkar oldum .ilkinde başına ne geleceğini bilmiyorsun ama 2de biliniyor

23 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Dünyaya bir can getirmek kolay değil 
-Reklam-
0 oy
tarafından
14 gün oce 3.sezryanmi oldum benm karnıma bastirmadilar kum torbası felan da koymadılar bende sevmiyorm onu her dogmda her hast farklı oluyor bundan önce dış gebelikten kaynaklı olmstm amlyt onda ağır bir kum torbası koymslardi ilk kizimdada beş yıl önce sadce doktor bastirmsti bir kere acimamsti ama 
tarafından
Ne güzel acimamasi doktordan doktra fark var demekki
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Benim de canım çok yandı. 

Sonuç oğlum 7 aylıkken tekrar hamile kaldım :D

Hiç pişman değilim, baştan göze aldım ben, doğum zamanlardı ikisinin bakımıydı falan birkaç yılım zor geçecek. Ama binevi ileriye yatırım gibi düşündüm :) Birkaç yıl sonra ikisi de biraz toparlamış olur, ben bu tempoya alışmışken birden büyüyüp çıkarlar diye düşündüm. Nitekim Rabbim de istediğim gibi nasip etti. Oğlum şuan 1 yaşında ben 5 aylık hamileyim, bir de kızım olacak kısmetse <3

tarafından
Cesaret ne güzel bişi :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım. Oğlum kolikti hâlâ mızmız uyku düzeni yok.oyuzdende cesaret edemem

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 2,266 göst.
21 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 356 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevgi_kelebegi (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,473 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde İremcan (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 167 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,676 soru

24,101,979 cevap