0 oy
1,021 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar iyi akşamlar. Çok yorum aldım etrafımda sizlerede sormak istedim.

Bebişim 24 günlükken kan verdim 37.4 çıkmıştı aradan tam bir hafta geçti 31 günlükken tekrardan kan verdim sonuç 993.0 çıktı. 1 hafta içinde bu kadar yükselmesi normal mi ? Kuzenim çok yüksek dedi arkadaşına yollamış oda ikiz olabilir benimde bu şekilde yüksekti şimdiden Allah yardımcısı olsun ikiz bebek zor demiş. Hep bir ikiz lafı duyuyorum . Kaynanamda ikiz diye hissediyorum dedi. Sizce olabilir mi ? Beta hcgden anlayanlar yardımcı olursanız sevinirim <3

Salı günü için randevu aldım bu arada ilk ultrasonumuz <3:angel:

22 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından

Ben ilk öğrendiğimde 11.000di adetimden 3 gün geçmişti sadece ama tekil gebelik :)

-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Canım merhaba belki beni hatırlarsın post açmıştım hamilemiyim diye çok şükür ki yok zannederken sürpriz oldu hamileyim. Ben 19 haziranda kan verdim 182 çıktı sonra 24 haziranda tekrar verdim 2518 çıktı seninki de şuan normal artışında ben dr a gittim çok şükür kesem vardı ve embriyoda oluşmaya başlamış inşallah haftaya pazartesi kalp atışını duyucaz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin ..
tarafından
Allah analı babalı büyütsün kuzumm çok sevindimm.. bende yarın gidicem kalp atışını duymaya 6 haftalık oldu inşallah kese görünür ❤️
(147 puan) tarafından
Hadi bakalım canım hayırlı güzel haberler ile seni bekliyoruz.. Normalde benimde 7 hafta olcakti canım ama geç döllenme olmuş o yüzden tam 5 haftalık oldum bugün:)) Allah hepimize sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar nasip etsin ..
tarafından
Amin canım benim inşallah ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kubra0666 (2,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,472,788 soru