Oyle kafiyeli yazmayi becerem direk dalyorum konuya eşim hasta olsam kaldırmaz yerimden hafta sonlari evde asla yemek dusunmem kendi yapar hep benimle beraber gurbettyz ikimiznde kimsesi yok burda işten her gün saati saatine gelir asagi arabann yanına inse bile arabayi evin karsisana çeker orda temizler arabyi ben gorum diye ama hiç ne bı güzel sözü var ne bı romantiklgi yani canım aşkım yok ama sakalasr laf atar seni seviyorum derim Allah razı olsun der o derece odun yani ama annesine cevresne karsida böyle annesini arar noruyon gi der dogru düzgün anne demez kötü niyetli degil asla esprili ama asla şöyle güzel sözler söylemez bı ayri kaldgmz zamanlar sadece söyler ben beklemekte hakliyim buna eminim☺️ ama böyle bı adam için niye bana bunlari söylemiyorsun diye trp atmam sizce ne kadar doğru evet saçma bı konu geleblr ama aydnlatrsaniz sevinirim fikirlerinizi alayim
Bencede eşin hakli yeri ve zamanina göre olmali hersey Ama arada romatiklik olmali yani odunlukta iyi degil
Kız adam gayet iyi varsın güzel laf söylemesin seni sevdikten düşündükten sonra ne istiyonn hee ben enişteyi tutuyorum burda
1,486,565 soru
24,302,745 cevap
344,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın