0 oy
444 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (469 puan) tarafından
Bebisin emzigini ordan alayimmi kızlar kaynaticam zaten tutarsa öyle eczeneden alırım diye düşündüm.bide bebeğe emzik ne zamn veriliyor hastane çantamda olmali mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İstersen en pahalı sini al tutmadı mi tutmuyor. Orda ki de iyi ama bimdeki kullanan var☺️
tarafından
Aldığın her şeyi kaynatacaksin zaten ki eczane çok mu temiz ambalajı açık olmadığı sürece sıkıntı yok bence
(469 puan) tarafından
Toplumda öyle bı algı var ne bilim bnde senin gbi düşündüm temizliğinden değilde kalitesinden sanırım öyle dediler emziğin ucundaki lastiğin katıksız felan olanı varsa belki ondan dediler valla bnde anlamadm
tarafından
Kuzum bı tanıdım avent aldı bebeği emmedi onu ama bu bimdekinden aldı bebek ağzından cikarmiyo düşün yani
(469 puan) tarafından
Hiim o bebekle alakalı o zamn tutup tutmamak.tutmak istemiyorsa hiç almiyo .anladm canm çok teşekkür ederim bile gelince alım o zman
tarafından
Al tabi canım. Bak oyuncak alıyorum kızıma mesela hiç oyuncakcidan almadım. A101, şok, bin nereye geldiyse ordan aldım eve getirince temizledim
-Reklam-
0 oy
(15,126 puan) tarafından
Nickini sevim ☺️☺️
(469 puan) tarafından
ilk başta kız dedi doktr 24.haftada kesin erkek dedi .kız olsaydı koyacaktık canm o yüzden ikinci bebise artık :D
(15,126 puan) tarafından
Anaaa tüh ☺️☺️ hayırlısı ☺️
(469 puan) tarafından
Ama gzel bişey canm bı çocukla ikisininde sevincini yasadik ama iyiki alışverişini doktoru dinleyip yapmadk yoksa pembeleri cekcekti:D
0 oy
(16,643 puan) tarafından
Ben ilk A101 aldım sonra bimden ne olacak  emzik emzik tir tutmaz ise sonra pahalı denersin ama kenarlari geniş olan al emdikce iz oluyo 
(469 puan) tarafından
Peki ne zamn emzik veriliyo bebise
(16,643 puan) tarafından
Ben hastane de verdim direk alışsın diye cnm sonda zor olur emip karnı doyunca verirsin biraz ogurdu vs derken alıştırdım
(469 puan) tarafından
Çantama koyuyum o zamn canm daha çantamı da hazrlamadm ama korkuyrm da zaten.bi yere gderken çanta hazırlandıktan snra karnıma ağrı grerdi sanırım ondan dolayı hazrlamiyrm:D
(16,643 puan) tarafından
Hazırla hazırla dursun ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından
Al canım benim oğlan eczaneden aldığımı değil ordan aldığımı tuttu hâlâ onu seviyo 
(469 puan) tarafından
Ne tatlı yaa düşüncesi bile çok hoş yerim onları :D
tarafından
Doğar Doğmaz hastanede ver canım ben geç verdim zor alıştı
(469 puan) tarafından
Tam canm çantama koyuyum teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Kiz ben carfforsasan adldm 5 tl di hemen tutu 
(469 puan) tarafından
Bimdekini kaçırmayım o zaman canm çok sağol
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Olsun tabi kuzum.hemen ver ki almasi kolay olsun bende gidicem agin 3 unde ne varsa toplayip gelirim :D

(469 puan) tarafından
Kız bime 101 e felan gzel şeyler geliyo küvet setini de ben ordan almıştım
(7,094 puan) tarafından
Kizimin küveti var kuzum o yuzden onu almama gerek yok ama bimdekilerin coguna ihtiyacim var toplarm hepsini ins bitmezse ☺️☺️
(469 puan) tarafından
Bende erkenden gitmeyi düşünüyorum canm bakarm şöyle bi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 712 göst.
0 oy
6 cevap 834 göst.
11 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,124 göst.
16 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy