0 oy
1,425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğluma hiç alamadım için kızımda almak istiyorum letgodan bakcam acaba diyorum :ermm: gereklimi gereksizmi oyun halısı  Kararsız kaldım 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz 3 aylıkken almıştık 
tarafından
Benimkide aynı 3 ay ilgisini çekti mi peki
tarafından
Hemde çok, biz letgo dan almıştık yeni gibiydi zaten. Fisher price piyanolu olandan aldık biz. 6 aylık olcak nerdeyse, piyanosu çıkarıyorum bazen üstteki oyuncakları alıyor eline onlarla oynuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 aylıkken aldım dikkatini çekmişti cnm tavsiye ederim ben memnunum zaten öyle pahalı şarkılı  ve büyük olanlardan almadım bütçeme göre  uygun aldım iyi ki almışım  diyorum en azından onda ptnarken ga namaz kılıyorum ya işimi  uh yapıyorum yada oturup Dinleniyorum  cnm 
tarafından
Fiyatlar letgoda en uygunu 70 50 TL gibi bişey iş görür mü ki benim bebeğim 3 aylık hemen hemen
tarafından
Oyuncaklarına baka canm renklerine bak dikkat çekici olsun bende sıfırını 80 e aldım
tarafından
Aynen Pembe vs bakarım :D teşekkürler
tarafından
Rica ederim
0 oy
(30 puan) tarafından
Oyun halisi bebekler icin gerekli bence piyanolu olanlari tercih edebilirsin canim el ve ayak kaslarini çalistiriyor bebeğin oyaliyor bende alacagim 45 gunluk bebegim iki hafta sonra lip birakmaya baslayacagim ustune
tarafından
Vıyy Bacı onlar tuzludur benim boyumu aşar :D ben letgodan alıcagim 50 TL civarı bişey bakıyorum ikinci elleri yani :D
(30 puan) tarafından
Onlarin da uygunu vardir dolap uygulamasi var ya oraya da bak canim orada da goruyordum ben oyun halilarini
tarafından
Tamam teşekkürler ❤️
0 oy
tarafından
Canım ben aldım ama emeklemeye kadar kullanıyor sadece sonrası kenar köşe heveslenip uyku fili aldım yere koyunca susn bir bebeklik geçirmedi hala da aynı bende yanımda yatırırken duvar kenarına koyuyyrm düşmesin diye Yaniii biz heveslenip alıyoruz da onlar pek heveslenmiyo bende halıyı 80 e almıştım ama bazen markete geliyor uyguna piyasada olanlar takip et istersen
0 oy
tarafından
Fisher price nin var bende cnm baya oynadı kaldırdım dolap uygulamasına koymuştum 
(3,615 puan) tarafından
Kargo çok tutar mı ya alırdım senden
tarafından
4.99 kargo cnm
(3,615 puan) tarafından
Dolap uygulamam yok canim ama
tarafından
Başka yerden kargo ücreti çıkar cnm .
(3,615 puan) tarafından
Doğrudur canm
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bende almak istiyorum 4 aylik kizim anlamasamda yaparım biseler
tarafından
Resmini koydum cnm
0 oy
tarafından
2 aylıkken başladık yatırmaya ben 
tarafından
İyi masallah erken başlamış
tarafından
Yani o zamanlar sadece bakıyordu oyuncaklara sonra 1 ay sonra uzanmaya başladı vurmaya başladı şimdi tutuyor çekiyor yuvarlanıyor falan iyi oluyor
tarafından
İyi masallah darısı bize :D
0 oy
(12,524 puan) tarafından

3.5 aylıkken kullanmaya başladık sevdi oturmaya başlayınca da önüne koydum öyle oynuyordu 8.ayına kadar oynadı:D

tarafından
Aynen hiç bir iş yaptırmıyor bakacak kimsede yok hani belki oyalanir
0 oy
(4,848 puan) tarafından
3 aylıkken almıştık baya oynadı oyalandi fakat 3 günde bozuldu piyanolu var tavsiye etmem diğerlerinden alabilirsin
tarafından
Evet müzikli olanlar çabuk bozuluyor komşuda da var
0 oy
tarafından

Bu canimmmmmmm

image

tarafından
Güzelmiş bak ben letgodan bakarım diyorum ama fiyat aslında çok değilde daha uyguna belki letgodantemizini bulurum makinaya atar yıkarım :)
tarafından
40 tl ye satıyorum cnm
tarafından
Nerde satıyorsun ki
tarafından
Dolap cnm
tarafından
He duymuştum onu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu