0 oy
1,084 göst.
Diğer kategorisinde (6,920 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Alalım cevapları gelsin yorumlar

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
İş işten geçtikten sonra öğreniyorum buda beni çok sinirlendiriyor herşeyden önce para gözlü gibi oluyorum konu açıldığında ama anlamadigi bizim 3 çocuğumuz var neyin ne olcağı belli değil etrafındaki insanlar düşene bir tekme daha atan cinstenler benim ki borç verir ödediler der oysaki nerde 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki söyler evet o huyları iyi eşimin tek kötü huyu parayı ailesine verirdi onlar bize harçlık verirdi :angry:

Şuan o huyda düzeldi çok şükür :)

Sende üstüne gitme damardan gir bisekilde alıştır yada güzelce konuş merak ediyorum böyle şeyleri hoşuma gidiyor de inşallah gönlüne göre olur 

0 oy
tarafından

Eşim bana anlatir onun masini beraber hesap kitap yaariz soyler ama benim maaşımın hesap kitap yapmayız. Ama harcarken birbirimize danışarak kullanırız

0 oy
tarafından
Oyle gelip kendisi anlatmaz ama soruncada soyler bazen ben cok acildigimizi hissedersem. Ay sonu geliyor mu derim oda duruma gore cevap verir 
0 oy
(671 puan) tarafından
Eşim bizden başka kimseye para harcamaz ve kaZandgi parayı dukkna bırakmaz akşam getirir bana verir bn evde saklarım sabahları eşime ne kadar lazımsa veririm sonra fatura mutfak sole böle diye ayırıp eşime öde diye veririm o gidr öder kiraları verir dükkan da var çünkü bazen kazandığı parayı harcar sunu aldım dukkna elemanlarn prsni verdm bu kldi der çok şükür eşim öyle değil çok şükür elinde hiç para tutamz harcar o yüzden para hedabi bende hep 
0 oy
(5,605 puan) tarafından
Ben pek bilmem onun para islerini bi de ona kafa yoramam. Kendisi cok tutumludur para konusunda eminim ki boş şeylere harcamiyordur. 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Eşim esnaf iki dükkanımız var çok şükür ben ne kazandığını bilirim ne masraflarımızı :D evdeki faturalardan bile haberim yok eşim hesap vermeyi sevmez bende hesap kitap işlerini sevmem :)
tarafından
Ya aynı ben. Eve ne kadar fatura geliyor haberim yok :) Açıkçası çokta umrumda da değil :)
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Kesinlikle danışır anlatir

Banada sorar ayni sekilde paramizin nereye gittigi belllidir yani

Bisiy alirken birine verirken veya birinden alirken lkesinlikle haberim olur sonucta hayat arkadasiyiz oyle de olmasi lazim bence 

Genelde para bende durur hatta alirken aciklamasini yapar veririm

0 oy
tarafından

Demez canim para bende cunku ben diyorum :D

(163,283 puan) tarafından
Seni zengin seniiii ateşimle yakariz gömeriz yeriz iceriz biz o paralariiii
tarafından
Alın sevdam komple verem ama odeme ler size ait bak dıyım ahahah :)
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Bizimki de demez biriktirir ama altın yapatsa haberim olur para olursa haberim olmaz
0 oy
tarafından
Evet hep aldığı parayı yanımda sayar bilirim ne kadar almış evimde eksik olmaz benimde muhtaç etmez gerisini kimse istese harcadın kendine harcasin tabi o hesabını bilir güvenirim
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Söyler herşeyi 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
20 TL bile harcasa söyler şunu yaptım diye 
0 oy
(383 puan) tarafından
Onun maasiyla evi gecindiririz , benim maaşı kenara atariz. Her seyimiz ortak banka hesabimiz benim adima benim hesapta parayi biriktiririz. Icim rahat o yuzden :)
0 oy
(582 puan) tarafından
Herşeye beraber karar veririz.. herşeyi bana danışır..hatta maaşı bile bende ben ona harçlık veririm;))
0 oy
(701 puan) tarafından
Benimki de hepsini anlatmaz erkeklerin hepsinde var gün içinde işte ne yaptığını fazla anlatmazlar, parayı fazla konuşmazlar. Benimkine dediğimde zaten ilgileniyorum sen niye kafa yoracan der. Ama önemli bir şey olduğunda hemen söyler. 
0 oy
(3,268 puan) tarafından
Maası alınca parayı, bana getirir para bende durur. Borcları hesaplarız sunu, suraya ver derım borcların, dagılacagı kadarını, verırım. Borcları verır. İhtiyacı oldukca benden para ısder. Derım sende dursun diye ama hayır bende olursa harcarım durdurmam der. Bende durur bu yuzden 
0 oy
(959 puan) tarafından

Her şeyi söyler unutmazsa :D

0 oy
(53,734 puan) tarafından
herseyi söylüyor canim hatta is yerinde bisey yiyorlar  aynisindan banada alip yedirmek istiyo hak gecmesin ben yedim sende ye diyor 
(53,734 puan) tarafından
yok ornekti o canim.en basiti yani.
0 oy
(375 puan) tarafından
Yok cnm kurusu kurusuna hesap verir. Bi zorluk cekoyosak beraber cekyrz bnde olncada bn de derm ama o sormz nreye vrdn dye. Bizde bn daha tutucuyum o biraz savurgan oldugu icin paranin hesabni ypar bna geriside harcligmz dye eve birakir bilir cunku cebinde kalsa harciycani

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 491 göst.
29 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaaaa23 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 610 göst.
0 oy
34 cevap 677 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 254 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (360 puan) tarafından soruldu