0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar benim haziranda doğumum olacak bi tane oğlum var 2 yaşında.. veeee sorun şu kiii aileden hiç kimse yanıma gelemicek herkesin bi işi varmışşş:ermm: doğumum devlette olacağı için eşim kalamicak yanımda oğluma bakacak evde ben hastanede yanımda yardımcı olması için bi kadın ayarlamam lazım 2 gece bi gün kalacak yanımda büyük ihtimalle şimdiii asıl sorum şu ben gurbetteyim tanıdık veya aileden kimse yok yanımda kalacak kişiyi nasıl bulurum ikincisi ne kadar ücret vermeliyim ? :pouty:

5 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Çocuğunuzu  annenize yada kaynananıza gönderme durumunuz yokmu o parayı ozel oda tutarsnz eşiniz kalır yanınızda  hem daha rahat olursunuz 
(44 puan) tarafından
Öyle bi durum yok malesf hem hastanede de özel oda tutamiyomusuz acil bi durum olmadimi oyle dediler
(4,875 puan) tarafından
Bilmiyorum burdaki devlet hastanelerinde 120 tl verip özel oda tutuyorsun  rahat etmek amaclı  
Allah yardımcın olsun
(44 puan) tarafından
Doğum katına ziyaret saatleri haric eşleri almiyoruz dediler bize o yuzden malesf esim kalamicak bende ozel oda tutarim diye dusunuyodum ama umdugum gibi gitmedi malesf :(
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Böyle günde yanımda olmayacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi. Şuna bak ya.aile diyoruz ama inan yeri geliyor hiç tanimadigin 7 kat yabancı bile onlardan farklı oluyor . Canım bir arkadaşın vs yokmu rica etsen yada komsun olur . Böyle bir durumda yabancı hariç para alabilecek biri varsa yazıklar olsun. 
(44 puan) tarafından
Malesef kimse yok ben daha 15 gün oluyo taşınalı yeni yer malum kimse yok
(7,117 puan) tarafından
Anladım canım. Netten bakabilirsin o zaman. Normal doğum olursa bir sıkıntı yaşanmazsa ertesi gün çıkartıyorlar zaten .
(44 puan) tarafından
Sezeryan olduğu için iki gece mecbur canım yaa ben netten bi arastirayim en iyisi
(7,117 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun illaki bulunur birisi netten refakatçi olarak araştır. Bilindik yerlerden.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Hastanenin hasta haklari biriminden yardim alabilirsin 2 gece icin 200 250 tl arasi bir ucret cikar.yada hastanede hasya bakici diye internete yazarsan bulursun canım. ALLAH kolaylık Güç kuvvet versin. 
(44 puan) tarafından
Amiin canm saģolasin
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Canim hemwirelerden biriyle konuş onlardan biri kalsin yaninda ucreti neyse ver
0 oy
(9,647 puan) tarafından
1 ay önce babam için hasta bakıcı bakmıştım devlet hastanesindeydi gecelik 100 lira demişti kadın o civarda olur diye tahmin ediyorum konuşur pazarlık yaparsın inşallah ben iki doğumda da yanında refakatçi kaldı ama hiç destek almadan islerimi gördüm inşallah senin doğumda rahat geçer canim
(44 puan) tarafından
Insallah cnm ne kadar kendim yapsamda islerimi yinede bi kisiye ihtiyac olunuyo hastanede birde sezeryan olduğu için mecbur bi kisiye ihtiyacim var :(
(9,647 puan) tarafından
Bende 2 sezeryan oldum kuzum en son kayinvalidem kaldı yanımda o horull horull uyudu valla bende sinirden dellendim hiç kalmasaydı bari zaten her işimi hallettim diye :) bi hastaneye danış kuzum biz hastane çalışanlarından taniduginiz hasta bakıcı var mi diye sorup onlardan numarasini  alıp konusmustuk

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 813 göst.
14 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeze (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde incitanem (8,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,383 cevap