0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Cok merak edyom yasak kıstlama olcakmi

14 Cevaplar

+6 oy
(30,176 puan) tarafından

Yo herkes şeker toplamaya gidecek gizli gizli bayram görüşmeleri olacak vakalar 3 bin 4 bini bulacak virus iyice dagilacak 

Olacagi bu 

Kicina mayoyu takip denize koşanlar oldukca bizim ülkede virüs bitmez 

tarafından
Sen hepmi haklisin acaba kuşum :))))
(30,176 puan) tarafından
Öyle ama miro valla deli ederler artik gina geldi
tarafından
Kanka inşallah cırcır olurlar:))))
(30,176 puan) tarafından
Hahahahaha
-Reklam-
+2 oy
(226 puan) tarafından
Kurbanda kısıtlama olmazsa ayvayı yedik kaynanalar köye gelin bilmemne der kavga çıkar olan bize olur hayatta gitmem devletede yasaginada sacmaliginida bezeirdiler valla saçma sapan yasak koyup yasak aciyolar çocuklar sınava gidecek diye yasak sonra devam çok sacmaaaaaa Allah kahretmesin bizi kimler yönetiyor yarabbim yardım et 
(233 puan) tarafından
Yasak koysalar dert koymasalar dert. Allah akıl fikir versin ne diyim önce ne istediğinizi Bi anlasanız keşke. Yasak olmaması işinize geliyor ama sırf kaynana muhabbetine yasak olsa göbek atarsınız....
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Sağlık bakanı acıklama yaptı ya canım. Bu, bayram yasak kısıtlama olmayacak dedı 
tarafından
Hadi canım. Ciddi misin ne zaman yaptı kızzzz
(3,270 puan) tarafından
Gecen haberler de gormustum. Kısıtlama yapmayı düşünmüyoruz bu bayram, demıstı fakat son an bellı, olur vaka sayısına gore
tarafından
Yapmazlar kesin. Yaparlarsa kurban kesilmez ki. Tedbirleri çoğaltırlar
0 oy
tarafından
Kocam calisio 1 gün izni olur büyük ihtimal onuda oğlumla benimle geçirir zaten evde akşam ederiz:)
0 oy
(1,183 puan) tarafından

Kurban bayramını bilmiyorumda bayram sonrası ne olacak o daha önemli :(

0 oy
tarafından
Yasak olurmu bilmem ama millet kacak yollardan koyune gidecek yine (cevirmeye yakalanmadik diye marifet diye sevinecekler sanki polis cok merakli bunlara ceza yazmaya)

Kimse virusu takmayip polise nasil yakalanmadan piknige gideriz dicek

Yasak olsun olmasin sosyal mesafe denen seyi kimse takmicak

Vaka sayısı artacak 

MALESEF 
(226 puan) tarafından
Pikniğe gitmekte bı sakınca görmüyorum onca ormann var kimsenin olmadığı yerlere çekirdek aileylee gidilebilir bence
tarafından
Yasakk olursa dedim bu yazdıklarımi canım. Yoksa gerekli onlemler dahilinde olabilecek seyler.
(226 puan) tarafından
Yasak olursa işte canim çok saçma yasaklar olmaya basladimi sencede onu merak ettim ben canim iyice deliricem benya :(
tarafından
Fahrettin koca bu bayram yask yok demis ama
0 oy
tarafından
Simdi yok gbi ama bakarsin arife gunu yasak gelir.vaka sayisina bagli. Bizde maskeyi koluna takan insanlar bitmediği surece eve mahkumuz. 
0 oy
tarafından
Kurban bayramında yasak olursa kurbanları kim kesecek kim dagiticak kim parçalayacak :))) 
0 oy
(163,453 puan) tarafından
Yasagi bilmemde ben ailemle olcam
tarafından
Ciktinmj Yola
Dedem hastaneye yatirmislar ucakla gidiyom direk eskisehire
tarafından
Ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Sagol
0 oy
tarafından
Canım çok ciddiye alsa devlet yasak yapardı yayıldığını bile bile bazı tedbirleri almıyor demekki onlarda ugrasmakdan bıktı 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
İnşAllah yasak olur sadece kurban kesilsin aminnn
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ayy olsun yaa zaten olmasa da kimseye gitmem kimseyi de kabul etmem bu konuda netim 
0 oy
(610 puan) tarafından
Bu sene kurbanları kesmeyiversinler o kasap ya koronaysa o bulunduğum yerde korona varsa ne olack ben kesilmesi taraftarı değilim keşke yasak olsa
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Kısıtlama düşünülmüyo Bakan açılmama yaptı

Tabi biz kendimizce yapıyoruz yine ama keske herkes yapsa..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 362 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 593 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,008 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,330 soru

24,137,859 cevap

334,379 kullanıcı

...